Stephen Hawking hírek

Ismert személy › Stephen Hawking

Valóra válhat Stephen Hawking nagy álma, űrutazásra készül

17.03.20 13:52

A világhírű tudós Stephen Hawking a Virgin Galactic űrhajóján kap majd helyet, hogy turistaként az űrbe repülhessen.

Életét is kockáztatja az űrutazásért Stephen Hawking!

17.03.20 12:13

Teljesülhet az elméleti fizikus Stephen Hawking legnagyobb álma és még idén űrturista lehet. A tudósnak a Virgin Galactic tulajdonosa, Richard Branson ajánlott fel egy helyet űrrepülőgépén. Hawking azonnal igent mondott a lehetőségre, azt sem…

Stephen Hawking: megsemmisítheti magát az emberiség a technológiával, de egy világkormány segíthet

17.03.08 11:05

Okkal félhet az emberiség a klímaváltozás, a mesterséges intelligencia fejlődése és a fajok tömeges kihalása miatt – véli Stephen Hawking. A világ (egyik) legokosabb emberének tartott asztrofizikus szerint a hibát saját magunkban kereshetjük.

Önálló kötetben Stephen Hawking londoni előadásai

17.02.21 12:04

Stephen Hawking nevét az 1988-ban megjelent, Az idő rövid története című, a tudományokban járatlanok számára is élvezhető könyv tette széles körben ismertté.

Stephen Hawking: üres lenne az univerzum a családom nélkül

17.01.08 20:21

A világ legismertebb és legnépszerűbb géniusza ma töltött be 75. életévét. Ebből az alkalomból megható posztot tett közzé Facebook-oldalán.

Amikor Stephen Hawking és Ferenc pápa találkozott

16.12.01 09:01

Korábban a fizikus élesen bírálta az egyházat, és az egyház sem volt kibékülve a tudományos világgal. Most közös célokról beszélnek.

A(z) "Stephen Hawking" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Atheism debunked - why God MUST exist ...ChangeWorkspace.Stratified soft sand deposit - Rapid stratification, field evidence.Stratified soft sand deposit - Rapid stratification, field evidence.Stratified soft sand deposit - Rapid stratification, field evidence.Stephen Hawking’den İnsanlığı Korkutacak Bir Açıklama GeldiHawking: Teknoloji kontrol altına alınmalıFiziksel kusurlarını başarıyla taçlandırıp cesaretle sergileyen 10 ünlüAng Lee 1

Kapcsolódó témák

Tudomány

Magyar csillagászt díjaztak az UNESCO fiatal női tehetségeként Párizsban

Kóspál Ágnes csillagász, a Magyar Tudományos Akadémia Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpontjának munkatársa csütörtök este átvette Párizsban az ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezete (UNESCO) és a…

Ismert személy

Közélet

Igazából szerelem: Itt a teljes előzetes

Kijött egy egyperces előzetes az Igazából szerelem tízperces folytatásához. A romantikus szerelmi történet második részét március 24-én este tűzi műsorra a BBC.

Ismert személy

Kínos helyzetbe került Ferenc pápa, de jót nevetett rajta - videó

Egy hároméves amerikai kislány a pápai audiencián járt, és mély nyomot hagyott: levette Ferenc pápáról a fejfedőt, a pilelólust. Az egyházfő egy pillanatra sem jött zavarba, jót nevetett az eseten.

Kapcsolódó lap.hu oldalak