Stephen Hawking hírek

Ismert személy › Stephen Hawking

Hawking figyelmeztet: el kell hagynunk a Földet!

17.06.22 20:33

Donald Trumpnak is odabökött: Elmondta, hogy a klímaváltozással kapcsolatban minden idők legrosszabb döntését hozta meg az amerikai elnök.

Pár száz év múlva el kell hagynunk a Földet

17.06.21 12:59

Újabb vészjósló üzenettel sokkolta a világot a világhírű fizikus, Stephen Hawking: ha a jelenlegi tendenciákat nézzük, akkor a következő 200-500 évben el fog pusztulni a Föld. Így, ha túl akarjuk élni, a Földet nemsokára el kell hagynunk.

Stephen Hawking: 100 éve van az emberiségnek a Földön

17.05.16 07:07

A világhírű tudós szerint óriási kockázatot jelent a mesterséges intelligencia fejlődése, a gépek könnyen ellenünk fordulhatnak. De nem csak ebben lát veszélyt, ezért úgy véli: a nem is olyan távoli jövőben egy másik bolygóra kell evakuálni az emberiséget.

Egyszavas választ kellett adni az angol érettségi egyik feladatára

17.05.11 12:31

Stephen Hawking, egy különleges kerékpár, egy elveszett szemüveg és a sziesztázás volt a téma az angolérettségi első részében, írja az Eduline. A szövegértési feladat részeként igaz-hamis, szövegpótlási, nyelvtani és összepárosítási feladatokat kellett…

Stephen Hawking bemondta: 100 éve van hátra az emberiségnek (a Földön)

17.05.08 20:37

Fel kell gyorsítanunk a más bolygókon való megtelepedésre vonatkozó űrkutatási tevékenységünket, ha nem akarjuk, hogy kihaljon az emberi faj – állítja a világ egyik legokosabb embereként is számon tartott Stephen Hawking.

Nyugi! Nem kell mindent komolyan venni, amit Stephen Hawking mond

17.05.06 10:13

A fizikus szerint az emberiségnek száz éven belül el kell költöznie a Földről, ha életben akar maradni, de nem kell aggódnia: a sürgető határidőt csak közelgő tévéműsorának bemutatója indokolja.

Stephen Hawking: El kellene hagynunk a Földet

17.05.03 14:49

Ha az emberiség életben akar maradni, akkor a tudós szerint száz éven belül el kellene hagynunk a bolygót.

Valóra válhat Stephen Hawking nagy álma, űrutazásra készül

17.03.20 13:52

A világhírű tudós Stephen Hawking a Virgin Galactic űrhajóján kap majd helyet, hogy turistaként az űrbe repülhessen.

A(z) "Stephen Hawking" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Hawking insta a empezar a abandonar la Tierra en los próximos 30 añosStephen HawkingStephen HawkingStephen Hawking'den mesaj var: Ay'a 'insanlığı yükseltmeye' gidin#Documental: El futuro por Stephen Hawking: La Ciudad Perfecta#Documental - El futuro por Stephen Hawking: Código Rojo#Documental - El futuro por Stephen Hawking: El Mundo VirtualStephen Hawking Death, Age, Bio, Height, Child, Quotes, Net Worth & WikiStephen Hawking, İşçi Partisini desteklediğini söyledi

Kapcsolódó témák

Tudomány

Az Anonymus szerint a NASA bejelenti az idegenek létezését

A hackercsoport azt állítja, a NASA hatalmas bejelentésre készül. De mik a bizonyítékaik?

Közélet

Ismét muszlimok közé hajtottak

Hat embert ütött el egy kocsi vasárnap délelőtt az angliai Newcastle-ben. A városban található Westgate sportcentrum előtt éppen a ramadán végét ünnepelte egy körülbelül három-négyszáz fős tömeg, amikor megtörtént a…

Ismert személy

Nagyvilág

Fontos: Szülők is oltassák be magukat kullancs ellen

Egyre több szülő dönt úgy, hogy a kullancs által terjesztett vírusos agyvelő- és agyhártyagyulladás (kullancsencephalitis) ellen a magas hatékonyságú védekezést választja gyermekének: a védőoltást.