Simicska Lajos hírek

Ismert személy › Simicska Lajos

Simicska Lajos lehet a Jobbik főnöke

Ma 08:14

Főnöknek hívják a Jobbikban Simicska Lajost, akivel Szabó Gábor pártigazgató napi rendszerességgel seftel, egyeztet – írja keddi számában a Ripost, melynek újságírói azt állítják, több napot töltöttek a Jobbik kihelyezett siófoki frakcióülésén.

Simicska szekerét tolja a Jobbik

17.09.11 17:19

A Fidesz szerint a Jobbiknak a pártot támogató Simicska Lajos pénze a legfontosabb, annak védelmében támadja a párt Áder János államfőt.

Magyarországi kvótákról áradoznak a Jobbik-közeli lapban

17.08.24 17:09

Érdekes véleménycikk jelent meg Simicska Lajos napilapjában, a Magyar Nemzetben az augusztus 20-i államalapítási ünnep előtt egy nappal. A lapban Dimitrisz Avramopulosz, az EU migrációs ügyekért felelős biztosa szabályosan számonkérte…

Fidesz: Vona „egy milliárdos bábjává tette a pártját”

17.08.15 15:48

A Fidesz szerint a Jobbik egyre elkeseredettebben "akciózik", hogy elterelje a figyelmet a "Simicska-Jobbik korrupcióról", és az ellenzéki párt válságáról.

Vona Gábor azt sem tudja, mi folyik a Jobbik házi elemzőintézetében

17.08.14 09:48

Hatalmas sikertörténetnek nevezte a Jobbik elnöke a párt néppártosodási kísérletét egy, az ATV által leközölt interjúban, azonban nagyon úgy tűnik, Vonának halványlila gőze sincs arról, mi folyik a párt saját elemzőintézetében.

Felajánlotta szolgálatait Simicskának az MSZP

17.08.11 11:42

Molnár Gyula pártelnök nyíltan felajánlotta az MSZP szolgálatait Simicska Lajosnak a kormány leváltása érdekében. Közben Vona Gábor kifejezésre juttatta, hogy szimpatizál Pogátsa Zoltán közgazdász nézeteivel, akit Botka László árnyékkormánya tagjaként…

Az MSZP kész segíteni Simicskának

17.08.10 06:49

Molnár Gyula MSZP elnök szerdai sajtótájékoztatóján arra a kérdésre, hogyan értékelik, hogy a Fidesz 2010-es hirdetései miatt tenne feljelentést Simicska Lajos egyik cége, azt mondta: az MSZP ebben az ügyben egy hónapja tett feljelentést, így most…

Jobbik: Vizsgálni kell a Fidesz 2010-es kampányköltéseit

17.08.09 19:10

A Jobbik értékelése szerint meg kell vizsgálni a Fidesz 2010-es kampánykiadásait, ezért az ellenzéki párt parlamenti vizsgálóbizottság felállítását javasolja.

A(z) "Simicska Lajos" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Politikus

Gerő András: A Jobbik elnöke a rasszizmust képviseli

A történész és a liberális Szeretem Magyarországot Klub több tagja felháborodott azon, hogy Vona náluk vendégeskedik.

Politikus

Kórtörténet 2010-2018

Nincs semmi meglepő abban, hogy a Fidesz a megindult választási kampányban sem kíván beszélni az egészségügy problémáiról, írja a Népszava.

Gazdaság

Szolnok-Szerbia gálamérkőzést rendeznek

Szeptember 2-án az olimpiai bajnok szerb válogatott ellen játszik gálamérkőzést a Bajnokok Ligája-győztes Szolnoki Dózsa-Közgép férfi vízilabdacsapata.

Márka

Sokszor bántják a kommentelők Stohl Lucát, de ő nem változtatna semmin

Sokszor kap sértő megjegyzéseket kinézete miatt Stohl Luca, ám ő nem változtatna magán semmit.  Legtöbbször az arca miatt kap sértő megjegyzéseket a kommentelőktól Stohl Luca, Stohl András színész…

 

Kategória ajánló