Serena Williams hírek

Sport › Serena Williams

Serena Williams könnyfakasztó levelet írt édesanyjának

17.09.20 17:06

A teniszcsillag, aki néhány hete adott életet kislányának, a Redditen köszönte meg édesanyjának mindazt, amit tett és elviselt érte.

Megérkezett az első fotó Serena Williams babájáról

17.09.14 10:56

Szerdán reggel Serena Williams teniszlegenda és friss anyuka megtörte végre a csendet, és megosztotta az első fotót nemrég született kislányáról. A baba nevét is elárulta.

Sportos nevet kapott Serena Williams gyereke

17.09.13 16:50

Sportos nevet kapott a 23-szoros Grand Slam-győztes teniszező kislánya. A családnak Beyonce is jókívánságokat küldött.

Kislánya született Serena Williamsnek

17.09.02 14:20

Pénteken világra jött a világsztár teniszező, Serena Williams első gyereke. A kislány megszületéséről a sportoló még nem nyilatkozott, az edzője osztotta meg az örömhírt.

Megindult a szülés Serena Williamsnél

17.09.01 21:32

Serena Williams és férje csütörtökön mentek be az egyik floridai kórházba, amely teljes mértékben felkészült a már most híres baba világra hozatalára. Állítólag annyira, hogy az épületben egy teljes emeletet lezártak a biztonság kedvéért.

A(z) "Serena Williams" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Flickr
Atardecer desde El Faro - La SerenaMacetero público - calles de VicuñaMuseo de Gabriela Mistral - VicuñaVentanas de la Torre Bauer“Not all risks lead to ruin.” ― George R.R. Martin❤ Friendship or Jeans?Ocaso en la playa - La Serena5Y-BGH - Airkenya ExpressGrande Fratello Vip 2: la Grandi si lascia sfuggire che il figlio e` gay.Sendero del Museo Gabriela Mistral - Vicuña

Kapcsolódó témák

Sport

Fiatal teniszező tragikus halála

Komoly tervei voltak, edző akart lenni az a 23 éves gyulai teniszező, aki alig pár órával a győztes meccse után halt meg Budapesten. Tihanyi Tamásnak álmában állt meg a szíve, már nem tudták megmenteni. Ismerősei szerint…

Ország

Holtan találták meg a világ egyik legnagyobb krokodilját

A hüllőre Ausztrália északi részén bukkantak, az ügyben vizsgálatot indított a helyi rendőrség.

Sport

Roger Federert elhívták cipőt vásárolni, ő pedig igent mondott rá

Amikor valaki hatalmas vagyonnal bír, akkor a vásárlás egyszerre lehet átok és áldás. Például ha az ember bemegy egy sportruházati boltba, és több remek cipő is felkelti az érdeklődését, mi az, ami végül gátat szab annak, hogy ne…

Ország

Óriási acélipari fúzió készül

Egyesítené európai acélipari érdekeltségeit a ThyssenKrupp német iparvállalat és a Tata indiai vállalatcsoport acélgyártással foglalkozó tagja, a Tata Steel, a fúziós szándékot szerdán jelentették be.

 

Kategória ajánló