Semjén Zsolt hírek

Politikus › Semjén Zsolt

Nézetkülönbségek az erdélyi pártok között

17.07.21 14:25

Nem a mi készülékünkben van a hiba, hogy a román–magyar viszony még mindig nem alakul megfelelően – jelentette ki Tusványoson Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes. Tegnap először folytatott nyilvános vitát a Romániai Magyar…

Ez lehet a válasz Trianon kihívására

17.07.21 11:55

A kornak megfelelő választ kell adni Trianon kihívására, ma ilyen például a nemzet közjogi egyesítése az állampolgárság által - hangoztatta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes Tusnádfürdőn.

Közel egymillió magyar kapta már vissza magyar állampolgárságát

17.07.19 10:54

Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes szerdán Tusnádfürdőn beszélt erről, illetve arról is, hogy szerinte Johannis látogatásának pozitív üzenete volt.

A Medián szerint nőtt Semjén Zsolt népszerűsége

17.07.04 07:03

Cikkükből kiderült, hogy a nőtt a Fidesz támogatottsága, a teljes szavazókorú lakosság 34 százaléka áll a kormánypárt mögött. Az MSZP 8 és 9 százalék között ingadozik, a Jobbik 13 százalékkal előzi őket, míg a DK és az LMP az 5 százalékos parlamenti…

"Meg kell állítani a migrációt, támogatni kell a magyar családokat és a kereszténységet"

17.06.27 16:51

A KDNP elnöke, Semjén Zsolt szerint védeni kell a magyar családokat, ennek elengedhetetlen eleme a migrációs hullám visszaverése és a családok védelme, valamint a kereszténység támogatása is. Kósa Lajos a határok védelmét és a…

Anyja neve? – Na, ezt nem kérdezik többé a határon túli szavazóktól

17.06.22 13:13

Semjén Zsolt egy konferencián durrantotta ma az infót: tovább könnyítenék a határon túliak eddig is minden belföldi lakcímmel bíró magyarénál egyszerűbb szavazását. Kiderítettük: nem úgy, amire sokan asszociáltak.

Egymillióval gyarapodhat a magyar állampolgárok száma

17.06.21 12:26

Semjén Zsolt egy zárókonferencián arról beszélt, hogy számításai szerint meglesz az egymillió új magyar állampolgár a Magyar Állandó Értekezlet ülésére.

Semjén: kitűnő munkát végeztek a Kőrösi Csoma- és a Petőfi-ösztöndíjasok

17.06.21 10:14

A külhoni magyarság kulturális, nyelvi identitásának megerősítésében, a magyar nyelvű oktatás kiterjesztésében és a honosítás területén egyaránt kitűnő munkát végeztek a Kőrösi Csoma Sándor és a Petőfi Sándor program ösztöndíjasai – értékelt Semjén…

A(z) "Semjén Zsolt" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Politikus

Fidesz-KDNP-kormányzás folytatása mellett a Kárpát-medencei pártpolitikusok

Az utóbbi hét év nemzetpolitikája, a Fidesz-KDNP-kormányzás folytatása mellett foglaltak állást Kárpát-medencei vezető magyar pártpolitikusok a 28. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor pénteki nemzetpolitikai fórumán.

Nagyvilág

Örökség – Helmuth Kohl temetésének titkai

Jómagam azok közé tartozom, akik szerint Helmut Kohl államférfiúi teljesítménye elválaszthatatlan volt a keresztény hitétől.

Ország

Csaknem 2500 határsértőt tartóztatott fel a román határrendészet (MTI)

A román határrendészek 2474 határsértőt tartóztattak fel az idei év első hat hónapjában az ország határain, közülük 1437-en illegálisan érkeztek Romániába, 1037-en pedig illegálisán próbálták elhagyni az országot.

Politikus

A fideszesek szerint is pénzkidobás a kormányzati plakátkampány

A többség úgy véli, a magyarok külföldre vándorlása nagyobb probléma, mint a menekültek érkezése.

 

Kategória ajánló