Schmidt Mária hírek

Ismert személy › Schmidt Mária

Nyilvánosan lehet a BIF-re vételi ajánlatot tenni

17.05.26 12:25

A Magyar Nemzeti Bank jóváhagyta a Budapesti Ingatlanhasznosítási és Fejlesztési Nyrt. (BIF) részvényeire tett nyilvános vételi ajánlatot.

Egy szabályozás miatt lett kevesebb a Duna House profitja

17.05.25 15:06

A Duna House csoport 265,97 millió forint adózott eredményt ért el az első negyedévben, ez 9 százalékkal alacsonyabb az egy évvel korábbinál.

Schmidt Mária szerint a németek megvalósítják Hitler tervét

17.05.19 15:28

Soros már csak a fasorban, a németek pusztítják el valójában Európát, akik vezetőszáron tartják az uniós vezetőket. A migránsoknak pedig színes a bőrük, de meglepő módon, ennek ellenére, mégsem tök hülyék.

Ez új: Schmidt Máriáék kiakadtak az ügyészségre

17.05.17 16:34

Az ügyészség szerint ugyanis nem bűncselekmény, ha valaki ellenforradalomnak nevezi 1956-ot, a forradalmárokat pedig lefasisztázza.

A(z) "Schmidt Mária" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Esemény

Göncz Árpád nevét egy sétány őrzi Szegeden

Szabó Gábor akadémikus, az SZTE rektora elmondta, Göncz Árpád 1956-os kiállása, a szegedi egyetemmel való kapcsolata és szakmai teljesítménye is indokolja, hogy az ő nevét viselje az a sétány, ahol a forradalmi eseményekben…

Gazdaság

A lakáshitelek elengedése a legnagyobb tétel

Csak a nagycsaládosok lakáshitel-elengedése 40-50 milliárd forintba kerülhet a becslések szerint a csütörtökön bejelentett családpolitikai intézkedések közül – meglehet, a leírásra kevés lesz a jövő évben bevezetendő bankadó összege …

Gazdaság

Gyorsan vásároljunk be MTelekomból?

Mozgalmas napokon vannak túl a Magyar Telekom befektetői, miután az elmúlt hetekben több olyan hír is érkezett a céggel kapcsolatban, ami megmozgatta a részvény árfolyamát.

Gazdaság

Botka László jólétet és bilincset ígér

Az elégedettek és az elégedetlenek között dől el a 2018-as választás – hangoztatta Botka László, miután az MSZP kongresszusa meggyőző többséggel választotta meg a párt miniszterelnök-jelöltjének. A Fidesznek üzenve közölte…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló