Sarka Kata hírek

Ismert személy › Sarka Kata

Már Hajdú Péternek és Sarka Katának sem fontos, hogy elváljanak

17.04.22 14:01

Pár napja még úgy tűnt, új szintre lép a hónapok óta tartó csatározás, és elkezdődik Hajdú Péter és Sarka Kata válópere. Aztán valami furcsa dolog történt. Mint megírtuk, április 13-án Hajdú Péter annak ellenére nem jelent meg a válóperén, hogy ezúttal ő…

Hajdú elszólta magát: Sarka Kata együtt él új párjával

17.04.21 07:31

Hajdú Péter bevallotta, számára egyáltalán nem sürgető a válás, de ez nem azt jelenti, hogy békülnének feleségével, Sarka Katával. A Lokál azt is megtudta, hogy a modellből lett üzletasszony és gyerekei együtt is élnek Kata új választottjával, B. Istvánnal.

Hivatalos: Sarka Kata Hajdú Péter volt üzlettársával jár

17.04.19 17:04

Bár még mindig nem sikerült elválniuk, Hajdú Péter és Sarka Kata mindketten új párra találtak. Most már Kata sem titkolja tovább, kire esett a választása.

Hajdú Péter nem jelent meg a válóperén

17.04.16 22:04

Sarka Kata és Hajdú Péter válóperét egyszer már elhalasztották, mert akkor egyikük sem jelent meg a bíróságon. Most Hajdú adta be a válókeresetet, és a fitneszlady meg is jelent a tárgyaláson, az ATV műsorvezetője azonban távol maradt, így megint el…

Sarka Kata mellei szinte kiestek a fürdőruhájából – videó

17.04.15 14:52

Sarka Kata egy vízicsúszda tetején szexiskedett élőben, majd pedig lecsúszás közben is. Falatnyi fürdőruhája azonban rakoncátlankodott, és egyre többet mutatott a válófélben lévő üzletasszony melléből.

Nem hiszed el, hova költözik Sarka Kata

17.04.15 06:07

Miközben Hajdú Péter egyszerűen nem jelent meg saját válóperén, Sarka Kata éppen arra készül, hogy visszaköltözzön a környékre, ahol éveken át egy családként éltek.

A(z) "Sarka Kata" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Botrány Sváby András új műsora körül

A TV2 perrel fenyegetőzik Sváby András új műsora, a heti napló Sváby Andrással miatt. 15 nap haladékot adtak a csatornának és a műsor producerének, Hajdú Péternek.

Gazdaság

Tőzsde - Lendületben Európa?

Erőteljes indexemelkedéssel indult a kereskedés hétfőn a főbb európai értékpapírpiacokon.

Ismert személy

Smink nélkül is gyönyörű: a természetességre hívja fel a figyelmet Kulcsár Edina - fotó

Kulcsár Edina smink nélküli képet posztolt közösségi oldalára, hogy a természetességre hívja fel a figyelmet.

Közélet

Beperelte a román államot az osztrák OMV

A privatizációs szerződés megszegése miatt beperelte a román államot a párizsi nemzetközi kereskedelmi bíróságon az osztrák OMV olajtársaság, a román Petrom vállalat többségi tulajdonosa.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló