Repülőgép hírek

Tudomány › Repülőgép

Repülőn lépett akcióba a Hunyad megyei rendőr

Ma 19:07

Kiválósági díjjal tüntette ki pénteken a Hunyad megyei rendőr-felügyelőség vezetősége Mircea Olari főtörzsőrmestert, amiért sikerült elsimítania egy konfliktust.

Újabb budapesti múzeum költözik el

Ma 19:01

A Budapest Airport fejlesztése miatt elköltöztetik jelenlegi helyéről az Aeropark repülőgép-múzeumot, amely emiatt várhatóan csak májustól fogad újra látogatókat.

Cseh repülőgépekkel erősít a magyar honvédség

Ma 16:37

Két korszerű, Zlin Z-242L típusú cseh repülőgépet és JTAC (előretolt repülésirányító, Joint Terminal Attack Controller) szimulátort adtak át ünnepélyes keretek között pénteken Szolnokon, az Ittebei Kiss József helikopterbázison.

Jelentősen csökkenthető a környezetszennyezés az okos repülőtéri gurulóutakkal egy tanulmány szerint

Ma 09:04

A Repülőterek Nemzetközi Tanácsa (ACI) tanulmánya szerint akár 40 százalékkal csökkenthető a környezet terhelése azokon a repülőtereken, ahol a gurulóutakba épített okos fényjelzések segítik a repülők földi mozgását.

Nem engedték felszállni a gépre, külföldön rekedt Hajdú Péter

Tegnap 18:37

Nem várt fordulatot vett Hajdú Péter üzleti útja, amikor Portugáliában nem engedték felszállni a repülőgépre a két kollégájával.

Részegen vezette volna az utasszállítót a pilóta

Tegnap 11:25

A megengedett érték három és félszeresét mutatta a szonda annál a pilótánál, aki az egyik kanadai fapados légitársaság repülőgépét vezette. A részeg pilóta 105 utas életét veszélyeztette.

Különkiadással emlékszik a Germanwings 9525-re a NatGeo

Tegnap 09:37

Két évvel ezelőtt történt a repülőgép-katasztrófa, amely megrázta a világot: a Germanwings 9525-ös járata hegyoldalnak csapódott a Nyugati-Alpokban, a szörnyűségben 150 ember vesztette életét.

Tengerészgyalogosok érkeztek Rakkába

17.03.22 14:38

Az Egyesült Államok vezette nemzetközi koalíció harci repülőgépei erősítést dobtak le szerdán az észak-szíriai Rakkától keletre fekvő Tabka közelében - becslések szerint 3000-4000 dzsihadista sáncolta el magát a 300 ezer lakosú Rakkában.

A(z) "Repülőgép" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
TAP AircraftTAP AircraftSzarvas Város Barátainak Köre szolnoki kirándulása 2017.Szarvas Város Barátainak Köre szolnoki kirándulása 2017.Szarvas Város Barátainak Köre szolnoki kirándulása 2017.Szarvas Város Barátainak Köre szolnoki kirándulása 2017.Szarvas Város Barátainak Köre szolnoki kirándulása 2017.Szarvas Város Barátainak Köre szolnoki kirándulása 2017.Szarvas Város Barátainak Köre szolnoki kirándulása 2017.Szarvas Város Barátainak Köre szolnoki kirándulása 2017.

Kapcsolódó témák

Esemény

Germanwings-tragédia: a pilóta apjának elmélete

Szerinte fia a szerencsétlenség idején nem volt depressziós.

Nagyvilág

Részegen vezette volna az utasszállítót a pilóta

A megengedett érték három és félszeresét mutatta a szonda annál a pilótánál, aki az egyik kanadai fapados légitársaság repülőgépét vezette. A részeg pilóta 105 utas életét veszélyeztette.

Közélet

Újabb információk derültek ki a londoni merénylőről

Sikerült feltérképezni több fontos momentumot is a londoni terrortámadást megelőző időszakból. A rendőrség most közzétette a merénylő fotóját azért, hogy kiderüljön, egyedül dolgozott-e vagy kapott segítséget.

Közélet

Figyeljünk oda: így változik a tömegközlekedés az óraátállítás miatt

Bizonyos járatok kimaradnak a vasárnapi óraátállítás miatt. Mutatjuk, mire kell figyelnünk.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló