Reálbér hírek

Gazdaság › Reálbér

Szívükhöz kapnak a liberálisok: 52 hónapja folyamatosan nőnek a reálbérek

17.06.21 09:05

Már 52 hónapja nőnek a reálkeresetek Magyarországon, a bérek szinte minden ágazatban jelentősen emelkedtek, a tárca reményei szerint ez a bérnövekedés a következő hónapokban is tartós marad - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági…

Tovább emelkedhetnek a magyar reálbérek

17.05.22 10:07

A kormány szerint a korábban meghozott intézkedéseknek is köszönhető, hogy az idei első negyedévében gyorsuló ütemben, 11 százalékkal emelkedtek a bruttó és a nettó keresetek Magyarországon.

Ennyit ért a béremelés

17.05.19 09:01

2017. márciusban a bruttó átlagkereset 298 300 forint volt, 12,8 százalékkal magasabb, mint egy évvel korábban.

1975-ben volt utoljára ekkora munkanélküliség a briteknél

17.05.17 14:40

Több mint négy évtizede nem mért mélypontra süllyedt a munkanélküliség Nagy-Britanniában, de ezzel egy időben csökkentek a reálbérek is.

Növekvő béreket várnak az elemzők

17.04.20 11:46

az idén 10 százalékkal nőhetnek a bruttó bérek, areálbér-növekedés 7-8 százalék között lehet

Kiugróan magas béremelés jár a magyaroknak - persze csak Budapesten

17.04.05 16:31

A reálbérek Magyarországon várható növekedése idén a kelet-európai és a világátlagot is meghaladja egy felmérés szerint.

Nemzetközileg is jelentős a hazai bérnövekedés

17.04.05 15:14

A Magyarországon az idén várható, átlagosan 2,7 százalékos reálbér növekedés jóval nagyobb ütem, mint a 2,1 százalékos kelet-európai és a 2,3 százalékos világátlag.

A reálbérek miatt aggódnak brit elemzők

17.03.15 16:12

Több mint egy évtizede nem mért mélypontra süllyedt a munkanélküliség Nagy-Britanniában, de ezzel egy időben jelentősen lassult a bérnövekedés.

Akár 8 százalékkal is nőhet a reálbér

17.02.22 08:33

Az idén 1-1,5 százalékos inflációval számolva a reálbér emelkedés elérheti a 7-8 százalékot is - mondta Cseresnyés Péter, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkára kedden az M1 aktuális csatornán…

Már nem a munkanélküliség, hanem a munkaerőhiány a probléma

17.02.21 14:40

A magyar nemzetgazdaság igazi problémája már nem a munkanélküliség, hanem a legtöbb ágazatot érintő munkaerőhiány – mondta Simon Attila István, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) munkaerőpiacért felelős helyettes…

A(z) "Reálbér" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Kamatemelés mellett érvelt a San Franciscó-i Fed-elnök

Egyszeri tényezőknek tulajdonítja az infláció közelmúltbeli lassulását, ezért nem látja indokoltnak az újabb kamatemelések elhalasztását az amerikai jegybank szerepét betöltő Federal Reserve (Fed) San Franciscó-i tagbankjának elnöke.

Gazdaság

Orbán: ha a magyarok biztonságáról van szó, akkor nincsen pardon

Kedden délután tartotta a Fidesz-frakció a nemzeti konzultációt kísérő "Álljunk ki Magyarországért!" országjáró rendezvénysorozatának záróeseményét. Beszédet mondott Orbán Viktor miniszterelnök, Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a…

Közélet

Megvannak az eltűntnek hitt informatikusok

A 2017. május 20-án megjelent KSH felmérés szerint a kivándorolni szándékozó magyarok 33%-a egyetemi végzettségű. Ennek eredményeként az amúgy is munkaerőhiánnyal küszködő IT szektor egyre nagyobb bajban van. 

Politikus

A kiküldetési irányelv módosítása hátrányos lenne Magyarországnak

Az Európai Unió kiküldtetési irányelvének tervezett módosítása hátrányos lenne Magyarországnak, az előterjesztésről később döntenek, a tárgyalások folytatódnak – nyilatkozta Cseresnyés Péter, a Nemzetgazdasági…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló