Rádió hírek

Infotech › Rádió

Gránát robbanhatott egy csehországi katonai épületben, egy ember meghalt

Tegnap 13:35

Egy ember meghalt, egy pedig megsebesült kedden délelőtt, amikor robbanás történt egy katonák elszállásolására szolgáló épületben a dél-morvaországi Vyskovban – jelentette a cseh közszolgálati rádió.

„Dönteni kell a Liberálisoknak az ellenzéki együttműködésről”

Tegnap 10:15

Szent-Iványi István, a párt külügyi szakpolitikusa szerint egy-két hónapon belül el kell dönteni, csatlakoznak-e a Botka László vezette ellenzéki együttműködéséhez.

Szalay Annamária-médiadíjat kapott az MTVA vezető szerkesztője

17.09.18 14:35

Nagy Katalin, a Magyar Rádió Vasárnap újság című műsorának felelős szerkesztője és Hanczár János író, újságíró, beszédtanár vehette át hétfőn Budapesten a Szalay Annamária Média Alapítvány most negyedik alkalommal átadott díját.

Zalaegerszeget is behálózza a Vajna-rádió

17.09.18 14:11

Zalaegerszegen, egy önkormányzati rádió frekvenciáján is megszólalhat nem sokára Andy Vajna kormánybiztos Rádió 1 hálózatának műsora.

Átadták az idei Szalay Annamária-médiadíjakat

17.09.18 13:04

Nagy Katalin, a Magyar Rádió Vasárnap újság című műsorának felelős szerkesztője és Hanczár János író, újságíró, beszédtanár vehette át hétfőn Budapesten a Szalay Annamária Média Alapítvány most negyedik alkalommal átadott díját.

Hazai sztárok takarították ki a vakok iskoláját

17.09.15 20:28

A Takarítás Világnapján hírességek gumikesztyűt húztak, és a vakok iskolájában segítettek takarítani. A jótékony akció során az is kiderült, a sztárok hogyan viszonyulnak a takarításhoz.

Halász János: napokon belül kidolgozzák a nemzeti konzultáció menetrendjét

17.09.15 09:23

Napokon belül kidolgozzák a „Soros-tervről” szóló nemzeti konzultáció menetrendjét. A korábbi konzultációk egyszerre voltak papíralapúak és internetesek, valamint tájékoztatást is tartalmaztak, ebben az esetben is ilyenre lehet számítani – mondta…

Mikrofonpróba! Műsorvezetői tehetségkutatót indít a Bartók Rádió

17.09.14 13:18

Mikrofonpróba elnevezéssel műsorvezetői tehetségkutatót indít a Bartók Rádió: szeptember 22-ig várják a komolyzenéért rajongó 23 és 40 év közötti jelentkezőket, fényképes önéletrajzzal és maximum 3 perces bemutatkozó hanganyaggal. A…

A(z) "Rádió" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Lakihegy tower planetGrimasz / grimaceDrábik RádióGardenlakeRégi rádióMR1 Kossuth Rádió interjúVároskép - Esti felvétel2015_Máramarossziget_0279TUDÓSOK / MR2 AkusztikTUDÓSOK / MR2 Akusztik

Kapcsolódó témák

Ország

Kína Bartókja, Izrael világsztárjelöltje, és falon táncoló amerikaiak – indul a CAFe Budapest

Több mint 100 program számtalan műfajban, közel 40 helyszínen Budapesten: október 6-án indul, és 17 napon át október 22-ig tart a 26. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, a régió egyik legfontosabb összművészeti…

Közélet

Szalay Annamária-médiadíjjal tüntették ki Hanczár Jánost

Nagy Katalin, a Magyar Rádió Vasárnap újság című műsorának felelős szerkesztője és Hanczár János író, […]

Ország

A Hamász arra kéri Abbászt, hogy vegye át a Gázai övezet irányítását

Iszmail Haníje, a Hamász (Iszlám Ellenállási Mozgalom) vezetője kijelentette: szervezete komolyan gondolja, hogy visszaadja a hatalmat a Nyugat által támogatott palesztin vezetőnek.

Márka

Könnyek közt vallott vetéléseiről Pataki Zita - videó

Pataki Zita, a Class FM műsorvezetője és az RTL Klub időjósa szerdán este a csatorna Fókusz című műsorában beszélt arról, mennyit küzdött férjével, hogy gyermekük szülessen.

 

Kategória ajánló