Rádió hírek

Infotech › Rádió

Fordulat Lengyelországban: Duda bővítené a legfelsőbb bíróság hatáskörét

Ma 11:48

Andrzej Duda az általa megvétózott törvényhez képest bővítené a legfelsőbb bíróság hatáskörét - számolt be csütörtökön a lengyel elnök egyik munkatársára hivatkozva az RMF FM lengyel kereskedelmi rádió.

Nógrádi: haderőfejlesztésre szorul Európa

17.07.24 09:16

A haderőfejlesztés is szóba került Orbán Viktor tusványosi beszédében. A biztonságpolitikai szakértő szerint egyértelmű, hogy komplett stratégiáról beszélhetünk.

Eddig nagy siker a vizes vb, és a fejlesztések is kiválóan működnek

17.07.23 09:28

Seszták Miklós szerint a feladatokat elvégezték, tart a magyarországi vizes világbajnokság és eddig nagy sikernek számít. A nemzeti fejlesztési miniszter a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában azt mondta, egy sporteseményt…

Nagyon várják az esőt Csongrádban

17.07.22 14:09

A hőség és a csapadékhiány megviseli a növényeket, különösen a kukoricát és a napraforgót – hangzott el a Kossuth Rádió Hajnal-Táj című műsorában.

Különleges filmszemlét támogat a Médiatanács

17.07.21 08:44

Félmillió forintos támogatást ajánl fel a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa a Magyar Speciális Független Filmszemle nagydíját elnyerő alkotóknak.

Meglehetősen showtlan néven folytatják Sebestyén Balázsék

17.07.18 03:28

Mert nem az a felháborító, hogy Balázs a Simicska-rádiótól Vajnához igazolt. Az igazán felháborító, tarthatatlan és fájdalmas az, hogy nem nagyon volt más lehetősége.

Indul a V4 Nyári Egyetem - régiós együttműködés a régió jövőjéről

17.07.17 15:52

Hagyományteremtő szándékkal szervezi meg a Nemzeti Közszolgálati Egyetem a magyar V4 elnökség tiszteletére a Nyári Egyetemet, ahol a közeljövő kihívásaira keresnek válaszokat – fogalmazta meg a most először megrendezendő rendezvény…

A(z) "Rádió" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
GardenlakeTUDÓSOK / MR2 AkusztikGrimasz / grimaceDrábik RádióRégi rádióMR1 Kossuth Rádió interjúVároskép - Esti felvételLakihegy tower planet2015_Máramarossziget_0279TUDÓSOK / MR2 Akusztik

Kapcsolódó témák

Ország

Jeruzsálemi főmufti: a muszlimok visszatérhetnek imádkozni az al-Aksza mecsethez

A jeruzsálemi főmufti felszólította a muzulmán hívőket, hogy térjenek vissza imádkozni az al-Aksza mecsethez, miután helyreállt a július 14-i merényletet megelőző állapot.

Közélet

Elképesztő elismerést kapott a magyar humorista

Aranyosi Péter kapta az idei Karinthy-gyűrűt. A Rádiókabaréban, illetve az utóbbi időben a közmédia szórakoztató műsoraiban kiemelkedő teljesítményt nyújtó alkotókat és előadókat elismerő díjat csütörtökön adták át a Magyar Rádió…

Ország

Visszatérnek a palesztinok a jeruzsálemi al-Aksza mecsethez

Izrael elbontotta a biztonsági eszközöket a térről.

Közélet

Szijjártó: Európában azokat akarják büntetni, akik nem akarják a bevándorlókat beengedni

A külgazdasági és külügyminiszter szerint Európában azokat akarják büntetni, akik nem akarják az illegális bevándorlókat befogadni.

 

Kategória ajánló