Pozitív hírek

Életmód › Pozitív

Pozitív kezdés a New York-i tőzsdén

Ma 17:44

A 30 vezető iparvállalat DJIA indexe 0,23 százalékos, a részvények szélesebb körét felölelő S&P500 index 0,16 százalékos plusszal, a technológiai papírok Nasdaq Composite mutatója pedig 0,28 százalékos emelkedéssel kezdte a kereskedést.

Az egész net háborog az új Dirty Dancing miatt

Ma 16:54

Megvan a 80-as évek klasszikusa? A Dirty Dancinget 30 évvel az eredeti film után újra feldolgozták, tegnap végre be is mutatták, a Twitteren pedig szinte mindenki kiakadt a végeredmény miatt…

Miért örülnek a portfólió menedzserek a növekvő inflációnak?

Tegnap 15:33

A világgazdaságban igen jellemző lett a növekvő infláció az utóbbi időben, ami egyrészről pozitív, hiszen a növekedést jelenti, másrészről pedig negatív a megtakarításainkra nézve.

Vége a kockázatmentes időknek

Tegnap 11:27

Az elmúlt négy évben elkényelmesedtek a befektetők, hiszen hiába csökkentek a kamatok, még a legóvatosabb bankbetétekkel, megtakarítási számlákkal és rövidtávú állampapír befektetésekkel is pozitív reálhozamot lehetett elérni.

Magyar gyógyszer, mely sikeres lehet

17.05.23 13:07

Egy magyar, eredeti fejlesztésű antipszichotikum gyógyszer várhatóan két hónap múlva megkapja az összes európai uniós tagállamra érvényes forgalomba hozatali engedélyt, miután az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) pozitív véleményt adott ki a skizofrén...

Erős részek a Magyarországnak küldött EU-s ajánlásban

17.05.22 17:07

Bizonytalan adórendszer, tényekkel nem kellően alátámasztott szakpolitikai döntések - de pozitív folyamatokat is látnak.

Nemzetiségi Kultúrák Napja volt a közmédián

17.05.22 12:07

Vasárnap reggel indult az egész napos műsorfolyam és egészen este negyed 10-ig tartott a Dunán és a Duna World csatornán, de az M1, az M5 és a Kossuth Rádión is kiemelten foglalkozott a tematikus nappal.

Pozitív vélemény az EMA-tól a Richter antipszichotikumára

17.05.22 12:01

Az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) Emberi Felhasználásra Szánt Gyógyszerkészítmények Bizottsága (CHMP) pozitív véleményt adott ki a Richter antipszichotikumára, a skizofrén felnőtt betegek kezelését célzó cariprazine-ra…

Humánmeteo: fülledt hétfő jön

17.05.22 07:07

Hétfőn sem kell frontok miatt aggódni, ugyanakkor a visszatérő fülledtség jelentősen igénybe veszi az idősek és a vérnyomáspanaszokkal küzdők szervezetét. Emellett a szélnek lehetnek pozitív illetve negatív hatásai egyaránt.

A(z) "Pozitív" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Yin and Yang / Jin-JangBudapest Positive #4 - Bridge Árpád [TAKE TWO]Budapest Positive #4 - Brige ÁrpádBudapest Positive #3 - Harbor DuckBudapest Positive #2 - Bridge MargarethBudapest Positive #1 - StalkerPositive art (88/365)webinterjú Cseh Lacivalönszerveződött együttesönszerveződött együttes

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Vegyes zárás Budapesten - ez vár az OTP-re!

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 97,90 pontos, 0,29 százalékos emelkedéssel, 34 349,11 ponton zárt csütörtökön - írja az MTI.

Gazdaság

Pozitív kezdés a New York-i tőzsdén

A 30 vezető iparvállalat DJIA indexe 0,23 százalékos, a részvények szélesebb körét felölelő S&P500 index 0,16 százalékos plusszal, a technológiai papírok Nasdaq Composite mutatója pedig 0,28 százalékos emelkedéssel kezdte a…

Sport

Óriási segítséget kaptak a sportolók a doppingmentes étrendkiegészítők adatbázisával

Összegyűjtötték azokat a termékeket, melyek nem tartalmazzák a 85 leggyakoribb doppingszert, ezzel is segítve a sportolókat. Ennek kapcsán Fábián Péter személyi edző a kemma.hu-nak elmondta: csak bevizsgált…

Gazdaság

Vegyes zárás Budapesten - ez vár az OTP-re!

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 97,90 pontos, 0,29 százalékos emelkedéssel, 34 349,11 ponton zárt csütörtökön - írja az MTI.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló