Portik-Laborc ügy hírek

Közélet › Portik-Laborc ügy

Perújítást kér Portik Tamás

17.07.24 07:13

Még augusztusban benyújtja a perújítási kérelmet Portik Tamás ügyvédje az Aranykéz utcai merénylet ügyében. A Prisztás-gyilkosság ügyében is várható a perújítási indítvány.

Kisbandiék ügye: fegyházbüntetéseket szabott ki a törvényszék

17.07.07 17:13

Több száz millió forintos csalás miatt elítélték a Kisbandiként ismertté vált Lakatos Andrást és öt másik vádlottat Debrecenben, az ítélet nem jogerős.

Közel egymilliárdos kárt okozhatott az önkormányzati cég

17.07.07 06:37

Összesen mintegy nyolcszázmillió forintos vagyoni hátrányt okozhatott az első osztályú férfi kosárlabda-, kézilabda- és röplabdacsapatok, illetve utánpótláscsapatok képzésével megbízott önkormányzati cég Kecskeméten. Az ügyben ma tartottak…

Portikot, a baloldali alvilág emberét 13 évre ítélték

17.05.19 10:51

Lényegében helybenhagyta a Fővárosi Ítélőtábla pénteken kihirdetett másodfokú határozatával a két évtizeddel ezelőtti, négy halálos áldozatot követelő Aranykéz utcai robbantás és a Fenyő-gyilkosság ügyében a korábbi elsőfokú ítéletet, így jogerőre…

Jogerős: Juhász Péter Portiknak dolgozott!

17.05.16 18:40

A Fővárosi Ítélőtábla kimondta, a TV2 jogosan állította, hogy az Együtt elnöke Portik Tamásnak dolgozik, az ő embere és hogy rendszeresen összejátszott az elítélt bűnözővel.

Életfogytiglant kért az ügyész Portikra

17.05.04 17:16

Életfogytiglant kért szerdán a fellebbviteli ügyész másodfokon a Fővárosi Ítélőtáblán Portik Tamásra, az Aranykéz utcai merénylet felbujtójaként. A két évtizeddel ezelőtti maffialeszámolások, az Aranykéz utcai robbantás mellett a Fenyő- és a…

Portik Tamás és Josef Rohác ismét a bíróságon

17.05.03 11:16

Iratismertetéssel megkezdődött a Jozef Rohác és Portik Tamás ellen a két évtizeddel ezelőtti Aranykéz utcai robbantás, valamint a Fenyő- és a Cinóber-gyilkosság miatt indult összevont büntetőper másodfokú tárgyalása szerdán a Fővárosi Ítélőtáblán.

Portik ügyvédje védi a Teréz körúti robbantót

17.04.21 06:34

Három hónappal meghosszabbították tegnap P. László előzetes letartóztatását, ám áprilisban még biztosan folytatják a megfigyelését. A Teréz körúti robbantónak mától ismét új védője van, elfogása óta immár a harmadik.

Kisbandi mindenről kipakolna

17.03.09 11:32

Maffiaváddal áll újra bíróság előtt Kisbandi. Az egyik legtöbbet emlegetett magyar bűnözőt most sem piti üggyel vádolják.

A(z) "Portik-Laborc ügy" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
European Bodybuilding, Fitness and Juniors & Masters Championships 2015European Bodybuilding, Fitness and Juniors & Masters Championships 2015European Bodybuilding, Fitness and Juniors & Masters Championships 2015European Bodybuilding, Fitness and Juniors & Masters Championships 2015European Bodybuilding, Fitness and Juniors & Masters Championships 2015European Bodybuilding, Fitness and Juniors & Masters Championships 2015European Bodybuilding, Fitness and Juniors & Masters Championships 2015European Bodybuilding, Fitness and Juniors & Masters Championships 2015European Bodybuilding, Fitness and Juniors & Masters Championships 2015European Bodybuilding, Fitness and Juniors & Masters Championships 2015

Kapcsolódó témák

Politikus

A 888 mellett fognak tüntetni az ellenzéki pártok

Juhász Péterék és Karácsony Gergelyék "óriási" tüntetést szerveznek augusztus 20-ára a szabad sajtóért.

Politikus

Fidesz: A civil szervezetek schengeni törvényeket sértenek, ennek bizonyítását meg lehet kezdeni

Ezt jelentheti, hogy Orbán Viktor azt mondta, lehetnek még keményebbek a „Soros-hálózattal” szemben. Németh Szilárd szerint az NGO-k folyamatosan törvényt sértenek.

Közélet

Fordulat Lengyelországban

Andrzej Duda az általa megvétózott törvényhez képest bővítené a legfelsőbb bíróság hatáskörét - számolt be csütörtökön a lengyel elnök egyik munkatársára hivatkozva az RMF FM lengyel kereskedelmi rádió.

 

Kategória ajánló