Portik-Laborc ügy hírek

Közélet › Portik-Laborc ügy

Elutasíthatják Portik perújítási kérelmét

17.09.13 18:09

Elutasíthatják Portik Tamás perújítási indítványát az Aranykéz utcai merénylet ügyében, tudta meg a Magyar Idők.

Portik ügyében új tanú miatt kérnek perújítást

17.09.08 06:59

Egy közismert magyar bűnöző szerint Jozef Rohác elárulta neki a börtönben, hogy nem Portik Tamás adta a megbízást Boros Tamás felrobbantására. Legalábbis ezzel szorgalmazzák Portik perújrafelvételét az Aranykéz utcai merénylet ügyében.

Perújítást kér Portik Tamás

17.07.24 07:13

Még augusztusban benyújtja a perújítási kérelmet Portik Tamás ügyvédje az Aranykéz utcai merénylet ügyében. A Prisztás-gyilkosság ügyében is várható a perújítási indítvány.

Kisbandiék ügye: fegyházbüntetéseket szabott ki a törvényszék

17.07.07 17:13

Több száz millió forintos csalás miatt elítélték a Kisbandiként ismertté vált Lakatos Andrást és öt másik vádlottat Debrecenben, az ítélet nem jogerős.

Elítélték Kisbandiékat

17.07.07 06:37

Több száz millió forintos csalás miatt elítélték a Kisbandiként ismertté vált Lakatos Andrást és öt másik vádlottat Debrecenben, az ítélet nem jogerős.

Portikot, a baloldali alvilág emberét 13 évre ítélték

17.05.19 10:51

Lényegében helybenhagyta a Fővárosi Ítélőtábla pénteken kihirdetett másodfokú határozatával a két évtizeddel ezelőtti, négy halálos áldozatot követelő Aranykéz utcai robbantás és a Fenyő-gyilkosság ügyében a korábbi elsőfokú ítéletet, így jogerőre…

Jogerős: Juhász Péter Portiknak dolgozott!

17.05.16 18:40

A Fővárosi Ítélőtábla kimondta, a TV2 jogosan állította, hogy az Együtt elnöke Portik Tamásnak dolgozik, az ő embere és hogy rendszeresen összejátszott az elítélt bűnözővel.

Életfogytiglant kért az ügyész Portikra

17.05.04 17:16

Életfogytiglant kért szerdán a fellebbviteli ügyész másodfokon a Fővárosi Ítélőtáblán Portik Tamásra, az Aranykéz utcai merénylet felbujtójaként. A két évtizeddel ezelőtti maffialeszámolások, az Aranykéz utcai robbantás mellett a Fenyő- és a…

Portik Tamás és Josef Rohác ismét a bíróságon

17.05.03 11:16

Iratismertetéssel megkezdődött a Jozef Rohác és Portik Tamás ellen a két évtizeddel ezelőtti Aranykéz utcai robbantás, valamint a Fenyő- és a Cinóber-gyilkosság miatt indult összevont büntetőper másodfokú tárgyalása szerdán a Fővárosi Ítélőtáblán.

A(z) "Portik-Laborc ügy" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
European Bodybuilding, Fitness and Juniors & Masters Championships 2015European Bodybuilding, Fitness and Juniors & Masters Championships 2015European Bodybuilding, Fitness and Juniors & Masters Championships 2015European Bodybuilding, Fitness and Juniors & Masters Championships 2015European Bodybuilding, Fitness and Juniors & Masters Championships 2015European Bodybuilding, Fitness and Juniors & Masters Championships 2015European Bodybuilding, Fitness and Juniors & Masters Championships 2015European Bodybuilding, Fitness and Juniors & Masters Championships 2015European Bodybuilding, Fitness and Juniors & Masters Championships 2015European Bodybuilding, Fitness and Juniors & Masters Championships 2015

Kapcsolódó témák

Politikus

Juhászék jövőre leváltják a miniszterelnököt

Juhász Péter, az ellenzéki párt elnöke a program bemutatóján párttagok és szimpatizánsok előtt elmondta, hogy 491 ígéretet tettek. Magyarországot nem olyannak képzelik el, mint amilyen most - hangsúlyozta, hozzátéve, valóban…

Politikus

Kórtörténet 2010-2018

Nincs semmi meglepő abban, hogy a Fidesz a megindult választási kampányban sem kíván beszélni az egészségügy problémáiról, írja a Népszava.

Közélet

Nyakon csíptek egy tolvajt, akit Gyulán és Békéscsabán is köröztek

Három bírósági elfogatóparancs volt érvényben ellene.

 

Kategória ajánló