Polgármester hírek

Közélet › Polgármester

Rogán polgármesterként üzletelt velük, a feleségének most a partnerüknél van irodája

Tegnap 13:57

Rogán Cecília cége attól a két jordániai hotelbefektetőnek az üzlettársától bérel irodát, akikkel a férje még az V. kerület polgármesterként került kapcsolatba.

Kivonult a Fidesz és a Jobbik az oroszlányi testületi ülésről – FRISSÍTVE

Tegnap 12:33

Kedden az oroszlányi polgármester fizetésének újbóli megállapításáról szóló előterjesztés vitájánál a Fidesz-KDNP és a Jobbik képviselői kivonultak az ülésről. A fideszesek szerdán sajtóközleményt adtak ki arról, hogy miért döntöttek így.

Bekanyarodni tilos: Kiderült, mire költik a bírságokból befolyt pénzt

Tegnap 11:57

37 millió 750 ezer forint - ekkora összeg folyt be két hét alatt a Bécsi út és a Szépvölgyi úti kereszteződésében, ugyanis 755 autós kanyarodott be ott, ahol már tiltják azt. A harmadik kerület Fideszes polgármestere, Bús Balázs az ATV Híradójának azt…

Döntenek a makói polgármester cafeteriájáról

Tegnap 09:22

Ha a mai ülésen a képviselő-testület elfogadja, idén is 200 ezer forint béren kívüli juttatást kap Farkas Éva Erzsébet, Makó polgármestere.

Fegyelmi eljárás Kossa Lajos ellen: Több mint tízmillióval tartozik

Tegnap 09:06

Fegyelmi eljárást kezdeményezett kedden a képviselő-testület Kossa Lajos ellen, mert a Fejér megyei Aba független polgármestere korábban 10,7 millió forint tartozást halmozott fel az önkormányzattal szemben - tájékoztatta a város jegyzője szerdán az…

A(z) "Polgármester" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Felmérés: tartja magát az MSZP, kicsit vesztett a Fidesz és a Jobbik

Továbbra is alig mozdulnak a pártpreferenciák a Závecz Research Intézet friss közvélemény-kutatása szerint.

Ország

Klaus Johannis kitüntette Károly herceget

Romániai karitatív tevékenysége elismeréseként és az ország népszerűsítéséért Románia Csillagának nagykeresztjével tüntette ki Klaus Johannis román államfő Károly walesi herceget, aki szerdán kezdte meg háromnapos hivatalos…

Magyar település

Jogerősen strómannak lehet nevezni Mészáros Lőrincet

Ha nem sajtóorgánum teszi ezt. A Fővárosi Ítélőtábla jogerősen elutasította a felcsúti milliárdos keresetét, ő ugyanis sajtó-helyreigazítási pert indított, az Együtt honlapja azonban, ahol strómanozták, nem újság.

Politikus

Rokonlelkek

Az MSZP feljelentést tesz, mert egy Mészáros Lőrinc közeli cég fizette ki a miniszterelnök környezetének milliárdos adósságát.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló