Polgármester hírek

Közélet › Polgármester

102 évesen makkegészséges Piroska néni

Ma 08:48

Széll Piroskát 102. születésnapja alkalmából köszöntötte dr. Puskás Tivadar polgármester.

Uniós alapokból újítják fel a besztercei evangélikus templomot

17.07.19 17:58

Európai uniós alapokból újítják fel a Beszterce belvárosi 700 éves evangélikus templomot - jelentette be szerdai sajtóértekezletén Ovidiu Creţu polgármester. Az A kategóriás műemlék rehabilitációs munkálataira 15 millió euró értékű uniós…

Közel hatmilliárdból újíthatja meg tömegközlekedését Tatabánya

17.07.19 16:37

Tatabánya 5,6 milliárd forintot kap tömegközlekedésének teljes megújítására a Modern városok program keretében, a támogatásról szóló okiratot a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára szerdán adta át a város polgármesterének.

Pajszerrel esett az óvodának a polgármester

17.07.19 13:48

Feszítővassal próbált meg bejutni az érsekkétyi polgármester a falu református óvodájába, hogy onnan kilakoltassa az egyházat.

Polgármester választ vasárnap Óbarok

17.07.19 11:02

Időközi polgármester-választást tartanak vasárnap a Fejér megyei Óbarokon, miután a község korábbi független polgármestere, Borbíró Mihály április 30-án lemondott.

Kocsis Máté nem tárgyal az Auróráról az USA nagykövetségével

17.07.19 08:27

Kocsis Máté a jegyzőhöz irányította az Auróra bezárása és a civilek miatt aggódó amerikai nagykövetséget - írta a Magyar Idők. David Van Cleve, a követség politikai-gazdasági tanácsosa kért találkozót a polgármestertől a témában.Kocsis…

Csaknem másfélmilliárd forintból újul meg öt óvoda és két bölcsőde

17.07.19 04:55

Csaknem másfél milliárd forintot fordíthat öt óvoda és két bölcsőde felújítására a kecskeméti önkormányzat a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) támogatásával - tájékoztatta Kecskemét polgármestere az MTI-t.

Az erdélyi magyarok szerint semmit nem ért Johannis látogatása

17.07.18 17:47

Az erdélyi magyar lapokban és portálokon közölt véleménycikkek egybecsengő megállapítása, hogy nem hozott érdemi előrelépést a székelyföldi jogkövetelések tekintetében Klaus Johannis román államfő keddi székelyföldi látogatása.

A(z) "Polgármester" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Mészáros Lőrinc példátlan tőzsdei sikerei

Példátlan a magyar tőzsde történelmében, amit két Mészáros Lőrinchez köthető cég, a Konzum és az Opimus produkált az elmúlt egy évben - ezt mondta a Híradónknak nyilatkozó tőzsdei elemző. A két, korábban jelentéktelen cég…

Ország

Amerikai-román hadgyakorlat kezdődik Kolozs megyében

Aranyoslóna környékén tartják a mintegy ezerfős „bulit.”

Politikus

Mészáros Lőrinc példátlan tőzsdei sikerei

Példátlan a magyar tőzsde történelmében, amit két Mészáros Lőrinchez köthető cég, a Konzum és az Opimus produkált az elmúlt egy évben - ezt mondta a Híradónknak nyilatkozó tőzsdei elemző. A két, korábban jelentéktelen cég…

Magyar település

23 milliárdos jelzálog a Mészáros-közeli balatonakali kempingen

Úgy tűnik a B3 Takarék szorosra fűzte viszonyát a felcsúti polgármesterrel.

 

Kategória ajánló