Parkolás hírek

Közélet › Parkolás

Érdemes figyelni, mert beindulnak a behajtók

17.06.19 07:32

A tavalyihoz hasonlóan várhatóan idén is félmilliónál több pénzbehajtást kezdeményeznek a hitelezők adósaik ellen - nyilatkozta a hétfői Magyar Időkben a Magyar Országos Közjegyzői Kamara elnöke.

2,7 milliárdnyi betétről elfeledkezett a gazdája

17.06.19 06:47

Az Országos Betétbiztosítási Alapnál (OBA) 2,7 milliárd forintnyi ki nem fizetett kártalanítás parkol, amiért nem jelentkeztek a betétesek - írja a hétfői Világgazdaság az OBA éves beszámolójára hivatkozva.

Magyar cég reformálja meg a parkolást Kínában

17.06.09 11:11

Egy mindössze öt éve működő magyar cég, az EPS Global reformálná meg a kínai parkolási rendszert. Az első projektjük hamarosan el is indul, mely során a budapestinél jóval fejlettebb rendszert fejlesztenek Jangcsungban.

Az MLSZ több milliós büntetése a labdarugókluboknak

17.06.01 16:46

Az MLSZ honlapján közzétett határozat szerint az FTC-nek egymillió forintot kell fizetnie "hivatalos személyek parkolási feltételeinek biztosításával és mérkőzésrendezéssel kapcsolatos szabályzati előírások megsértéséért, valamint szurkolóinak másokat…

Parkolás kánikulában, avagy tahó módon…?

17.06.01 14:26

Amint a fotók ékesen bizonyítják: SZABÁLYTALANUL és kártékonyan. Illetve tényleg tahó módon. A helyszínen egyébként elegendő parkoló áll az lakók és vendégeik rendelkezésére, ám többen, nyilván árnyékot keresve a hőségben, nyugodt szívvel…

Forgalommal szemben hajtva tört-zúzott a részeg Berettyóújfaluban

17.05.24 16:24

Ittasan tilosba hajtott, majd tört-zúzott kocsijával egy Mercedes sofőrje. A 29 éves férfi megpróbált gyalog elmenekülni, de elkapták.

A(z) "Parkolás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Guardian Angell (sic) Fishing BoatWhitby MarinaThe Guardian Angell delivery trip from Parkol Marine Whitby.The Guardian Angell delivery trip from Parkol Marine Whitby.The Guardian Angell delivery trip from Parkol Marine Whitby.The Guardian Angell delivery trip from Parkol Marine Whitby.The Guardian Angell delivery trip from Parkol Marine Whitby.The Guardian Angell delivery trip from Parkol Marine Whitby.The Guardian Angell delivery trip from Parkol Marine Whitby.The Guardian Angell delivery trip from Parkol Marine Whitby.

Kapcsolódó témák

Közélet

Öt ittas sofőr egyetlen nap alatt a megyében

Megyei körkép – A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén június 22-én a rendőrök két személyi sérüléssel járó és hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek – tudtuk…

Közélet

Szegeden három év alatt hatszáz önkormányzati lakás kerül felújításra

Szegeden három év alatt hatszáz önkormányzati lakást újítanak föl és adnak bérbe pályázati úton, a piaci ár harmadáért rászoruló családoknak - közölte Botka László (MSZP) polgármester pénteken a csongrádi megyeszékhelyen.

Közélet

Főtér.ro: Oroszlánokat tartott az udvarán egy regáti férfi

A rendőrség lecsapott rá, a „házikedvenceket” állatkertbe szállítják.

 

Kategória ajánló