Pályázatok hírek

Gazdaság › Pályázatok

Ingyen vonatozhatnak külföldre a magyar diákok

Tegnap 16:03

Kísérleti programot indított az EU: 68 magyar fiatal kaphat ingyen vonatjegyet Európába. A kivételes lehetőségre a hónap végéig tudtok pályázni.

Egyre többen érdeklődnek az uniós pályázatok iránt

Tegnap 15:12

Idén eddig több mint kétszer annyi érdeklődőnek nyújtott ingyenes pályázati segítséget, mint az előző év azonos időszakában.

Egyre több az érdekelődő az uniós pályázatok iránt

Tegnap 14:52

Az uniós pályázatok gyorsított kiírásával összhangban idén eddig több mint kétszer annyi érdeklődőnek nyújtott ingyenes pályázati segítséget a Széchenyi Programiroda, mint az előző év azonos időszakában - olvasható a Miniszterelnökség...

Kétmilliárdos kormánytámogatás a magyar hadisírok felújítására

Tegnap 12:12

A kormány tavaly 2 milliárd forintos pályázati keretösszeget biztosított az I. világháborús magyar hadisírok rekonstrukciójára. Az első három felújított síremléket a Vas megyei Halogyon adják át, de már több mint 270 önkormányzat, illetve egyházi szervezet…

Múzeumok éjszakája – Leleplezték a Be a múzeumba! pályázat győztes tárgyait

17.06.24 21:09

Töttősi Flóra púderfonja nyerte a Múzeumok éjszakája szervezői által kiírt Be a múzeumba! pályázat zsűrijének díját, a közönségszavazás győztese pedig Szedlacsek Viktor kerékpártartója lett; a győztes tárgyakat szombaton, a 15. Múzeumok…

Pályázzon az Agrofoto 2017 pályázatra!

17.06.24 20:21

Július végéig lehet pályázni az Agrofoto 2017 pályázatra, amelyre mezőgazdasági témájú képeket várnak a szervezők – hangzott el az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában.

Mi jut eszedbe ezekről a kincsekről?

17.06.23 20:00

Irodalmi pályázatot hirdetett a Budapesti Történeti Múzeum Vármúzeum a Kincsek a város alatt című kiállításához kapcsolódva.

Megtalálták a legjobb falusi fjúsági közösséget

17.06.23 13:15

„A legjobb falusi ifjúsági közösség” pályázat első helyezettje 500 ezer forint szabad felhasználású, a második 300 ezer forint szabad felhasználású, a harmadik helyezett 200 ezer forint szabad felhasználású pénzbeli támogatásban részesült. A pénzbeli…

Megbírságolta a Lánchíd Rádiót a médiatanács

17.06.23 11:16

225 ezer forint megfizetésére kötelezte a Lánchíd Rádió Pécs szolgáltatóját, miután egy márciusi műsorhetében a rádió a vállaltnál kevesebb hírműsort és a helyi közélettel foglalkozó műsorszámot, tett közzé.

A(z) "Pályázatok" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
IMG_4214-HDR.jpgIMG_4172-HDR.jpgIMG_4154.jpgIMG_3967-HDR.jpgIMG_3952.jpgIMG_3880.jpgIMG_3873.jpgIMG_3850.jpgIMG_3847.jpgIMG_3919.jpg

Kapcsolódó témák

Sport

Ismét rekordot döntött a Go Boating Program!

A Magyar Vitorlás Szövetség az Emberi Erőforrások Minisztériuma és Magyar Olimpiai Bizottság szakmai támogatásával júniusban szervezte meg a Go Boating-sorozatot, amelyen 38 oktatási intézmény vett részt.

Közélet

Pénzt kér az MVM és az atomerőmű a tanácsadói szerződések kiadásáért

Szél Bernadett adott be adatigénylést, de összesen mintegy 280 ezer forintot kérnek tőle az adatok kiadásáért, mondván, hogy sok munkába telik ezt összegyűjteni.

Közélet

Informatikai tudás érthetően és ingyen: elindult a HelloWorld Online

Hiánypótló, a modern informatikai oktatást népszerűsítő weboldal fókuszában a programozás és a robotika népszerűsítése, valamint a szülők edukációja áll.

Gazdaság

Jól teljesítettek az FM erdészeti társaságai

Az agrártárca vagyonkezelésébe tartozó 22 állami erdészeti társaság adózott eredménye az árbevételüknél jobban nőtt tavaly.

 

Kategória ajánló