Paksi Atomerőmű hírek

Top magyar cég › Paksi Atomerőmű

Az igazságügyi miniszter cégének és a Századvégnek is bőven jutott pénz Paksról

17.09.13 19:12

A paksi bővítés több száz szerződése került nyilvánosságra a 2014 és 2016 közötti időszakből, összesen 21 milliárd forint értékben.

Paksi közpénzköltések: nyilvánossá vált több száz fontos dokumentum

17.09.13 16:38

Az MVM Paks II. Zrt. közel 1 milliárd forintot szánt a két új atomerőmű blokk építésének kommunikációjára, illetve társadalmi elfogadottságának monitoringozására.

Így fizetik a paksi bővítés orosz hitelének számláit

17.09.13 10:19

A Paks II. projekthez rendelkezésre álló oroszországi hitelkeretből egyedül a kulcsrakész és működőképes atomerőmű átadásával megbízott, oroszországi Atomsztrojexport hívhat le pénzt, amely utófinanszírozással utal alvállalkozóinak -…

Nagyon durvát mondott a rektor Paks II-ről

17.09.12 08:00

"Az egyetemeknek ma már dolguk az is, hogy a gazdaságfejlesztésben részt vegyenek" - jelentette ki a Debreceni Egyetem rektora az intézmény tanévnyitóján. Szilvássy Zoltán a csaknem négyezer első éves hallgató előtt a Roszatommal való együttműködést…

Felülvizsgálná a paksi bővítés titkosított szerződéseit a Jobbik

17.09.07 15:02

A Jobbik kormányra kerülve felülvizsgálná a paksi atomerőmű szerződéseit, feloldaná az indokolatlan titkosításokat, és átvizsgálásuk eredményétől függően döntene a beruházás megvalósításáról.

A(z) "Paksi Atomerőmű" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
101324657911

Kapcsolódó témák

Magyar település

Fidesz: Varju László forduljon Gyurcsány Ferenchez

A Fidesz arra szólítja fel Varju László DK-alelnököt, hogy a paksi pénzek ügyében forduljon főnökéhez, Gyurcsány Ferenchez.

Gazdaság

NFM: az év végéig döntés születhet a negyedik paksi blokk üzemidő-hosszabbításáról

A paksi atomerőmű első három blokkja már megkapta az engedélyt a további működéshez, a negyedik blokk engedélykérelmének elbírálása folyamatban van, az eljárás még idén lezárulhat – mondta Aradszki András, a Nemzeti…

Top magyar cég

Sorban építi a naperőműveket MVM

A jövő év első negyedében kívánja átadni az MVM az első olyan naperőművét, amelyet a mintegy 50 milliárd forintba kerülő, 100 megawattnyi szolárteljesítmény létrehozását célzó programja során létesítene. A megújuló…

Közélet

Csúcson a fogyasztói hangulat az euróövezetben

A várt stagnálás helyett tizenhat éves csúcsot ért el a fogyasztói bizalom szeptemberben az euróövezetben - derült ki az Európai Bizottság gyorsbecsléséből, amit az MTI közölt.

 

Kategória ajánló