Pakisztán hírek

Ország › Pakisztán

Malala Oxfordban folytatja

17.08.19 09:46

Nagyon boldog vagyok - nyilatkozta a 20 éves pakisztáni lány, aki 2014-ben megkapta a Nobel-békedíjat. Oxfordban politikatudományt, filozófiát és közgazdaságtant tanul majd.

Oxfordban jár egyetemre a Nobel-békedíjas Malala Juszafzai

17.08.17 12:18

Csütörtökön tudta meg Malala Juszafzai, hogy felvették az Oxfordi Egyetemre. A Nobel-békedíjas pakisztáni jogvédő és aktivista politikatudományt, filozófiát és közgazdaságtant hallgat majd a patinás intézményben.

Kamionban lapult egy afgán

17.08.15 23:38

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

Pokolgép robbant Pakisztánban, még nőhet a halottak száma

17.08.12 21:22

Legkevesebb 15 ember életét követelte szombaton egy pokolgép robbanása a délnyugat-pakisztáni Kvetta városában – jelentette a The Express Tribune című pakisztáni lap.

Sokak életét követelte egy pokolgéprobbanás Pakisztánban

17.08.12 21:22

Legkevesebb 15 ember életét követelte szombaton egy pokolgép robbanása a délnyugat-pakisztáni Kvetta városában - jelentette a The Express Tribune című pakisztáni lap.

A(z) "Pakisztán" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
IndlandIndlandIndlandIndlandIndlandIndlandIndlandIndlandIndlandIndland

Kapcsolódó témák

Ország

Az afgán elnök üdvözölte a szilárd amerikai elkötelezettséget

Örömmel fogadták az afgán Donald Trump stratégiáját.

Ország

Emberarcú démonkecske született, rettegnek az emberek

Mondjuk tényleg eléggé para az ábrázata az indiai faluban torz arccal született állatnak, aminek videóját már több mint 50 ezren látták pár nap alatt.

Közélet

Migránsok halála – Bolgár szakértő: nem dolgozott titkosszolgálatnak az ötödrendű vádlott

Nem dolgozott a titkosszolgálatnak az ötödrendű vádlott – állította egy bolgár nyomozó és egy szakértő is a 71 illegális bevándorló halála miatt zajló büntetőperben szerdán felolvasott tanúvallomásában a Kecskeméti…

Közélet

Mezőgazdasági gépek alkatrészeit lopta el

Egy hajdúböszörményi mezőgazdasági telep alkalmazottja tett a rendőrségre bejelentést arról, hogy a munkagépek kardántengelyeit ismeretlenek ellopták. A nyomozók a beszerzett információk alapján azonosították a bűncselekmény…

 

Kategória ajánló