Oszter Sándor hírek

Ismert személy › Oszter Sándor

Szunyókált a bíróságon Oszter – Fotó!

17.09.13 07:12

Szinte csak aludni jár a Budapest Környéki Törvényszékre Oszter Sándor, ahol ötödrendű vádlottként kell megjelennie a bíróság előtt. Kedden ismét folytatódott a tárgyalás, ő pedig ahogy szokott, késett, majd el is bóbiskolt.

Oszter Sándor édesanyja felkészült a halálra

17.09.07 08:45

Kórházba került Oszter Sándor édesanyja, és a színész szerint félő, hogy már nem jöhet ki onnan.

Oszter Sándor tava erős indulatokat vált ki a diósjenőiekből

17.08.18 09:32

Nem csitulnak az indulatok Diósjenőn, hiába gyűltek össze több százan a falu főterén, az aláírt petíció és az önkormányzati tiltás ellenére újra dolgoznak a munkagépek Oszter Sándor tavai építkezésénél.

Nem kérnek a helyiek Oszter Sándor tavaiból

17.08.17 07:20

Összefogott a falu Oszter Sándor ellen, aki pár tavat alakít ki éppen diósjenői birtokán. A helyieknek szúrja a szemét az építkezés, ami miatt petíciót adtak át a helyi önkormányzatnak.

A(z) "Oszter Sándor" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Közélet

Bezáratta a szomszéd az MLSZ-programban épített műfüves pályát a zaj miatt

Pert indított Győr egyik városrészében a focipálya egyik szomszédja, mert zavarta a telke közelében épített műfüves focipálya zaja. A bíróság neki adott igazat.

Gazdaság

Ugrott Rooney jogsija és mehet közmunkát végezni

Az angol válogatott futballistát szeptember elsején vették őrizetbe ittas vezetés miatt. A stockporti kerületi bíróság hétfőn határozott az ügyében.

Életmód

Autóbalesetet szimuláltak, majd újraélesztési rekordot állítottak fel

Több órán keresztül tanulhatták tegnap az érdeklődők, mit tegyenek és mit ne tegyenek. Az újraélesztési rekordkísérlet előtt ugyanis, ahol megtanulhatták az azonnali életmentést, végignézhettek egy szimulált autóbalesetet, amelyben az…

Ismert személy

Kifakadt Verebes István: a bolondját járatják vele a pesti lakáskupecek

Augusztusban nagyon nehéz Budapesten normális áron albérletet találni, amiben az is közrejátszik, hogy sok diák a felvételi ponthatárok kihirdetése után keres lakhatást. Persze a szezonális hatáson túl amúgy is szárnyal az…

 

Kategória ajánló