Orbán Viktor hírek

Politikus › Orbán Viktor

Nem tesz feljelentést a Tusványoson bántalmazott nő

Ma 14:37

Ladó Andrea a Hír TV-nek azt mondta, az erdélyi környezetszennyezés ellen akart tiltakozni, ezért fütyülte ki Orbán Viktort.

A vízes vb rendezést méltatta a NOB elnöke, akit Orbán Viktor fogadott

Ma 14:07

Munkaebéden látta vendégül Orbán Viktor miniszterelnök Thomas Bachot, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnökét vasárnap Budapesten – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

Kőkemény háborút jósolnak Orbánnak

Ma 14:07

Orbán Viktor a tusnádfürdői beszédében jelentette be, hogy Magyarország kész megvédeni Lengyelországot az Európai Unió szankcióitól. Azzal együtt, hogy már ismét kötelezettségszegési eljárás alatt vagyunk a civiltörvény miatt, most nagyon úgy tűnik,…

Magyarország minden körülmények között kiáll Lengyelország mellett

Tegnap 19:59

Orbán Viktor Piotr Naimskivel közös megbeszélésén biztosította a lengyel delegáció vezetőjét, hogy mi, magyarok minden körülmények között kiállunk Lengyelország mellett.

Orbán Viktor: A gyermeket nevelő családok kapják a multiktól elvett pénzt

Tegnap 19:34

A miniszterelnök hangsúlyozta, hogy a különböző különadókból évente csaknem 500 milliárd forintot hajt be a kormány.

Az EU-nak vissza kell nyernie szuverenitását a Soros-birodalommal szemben

Tegnap 19:08

Az Európai Uniónak vissza kell nyernie szuverenitását a Soros-birodalommal szemben - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Tusnádfürdőn.

A(z) "Orbán Viktor" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Orbán Viktor 19. évértékelő beszéde(Balról jobbra) Balog Zoltán, Masát András, Edmund Stoiber, Erwin Teufel és Orbán Viktor megérkeznek az Andrássy Egyetem 15 éves jubileumi ünnepségére 2016. szeptember 15-én.15 éves az Andrássy EgyetemInternational Friendly match between Hungary and Ivory Coast - (0-0)Tökéletes árukapcsolás.If I Rule The WorldMinisterpräsident Viktor Orbán kommt zum 15-jährigen Jubiläum der Andrássy Universität Budapest am 15. September 2016 an, András Masát, Rektor der Andrássy Universität Budapest empfängt ihn. .Orbán Viktor miniszterelnök megérkezik az András15 éves az Andrássy EgyetemInternational Friendly match between Hungary and Ivory Coast - (0-0)Harcolok../Fighting for...

Kapcsolódó témák

Politikus

A fideszesek szerint is pénzkidobás a kormányzati plakátkampány

A többség úgy véli, a magyarok külföldre vándorlása nagyobb probléma, mint a menekültek érkezése.

Politikus

Hitlerért és Vona Gáborért rajong az ifjú jobbikos

A 17 éves lány kapcsolatban van a Jobbik vezetésével, politikusnak készül.

Közélet

A spanyol kormány növelte a Katalónia felett gyakorolt pénzügyi kontrollját

Hetente fogja ellenőrizni a spanyol kormány, hogy Katalónia költ-e közpénzt az alkotmánybíróság által törvénytelennek minősített függetlenségi népszavazás megrendezésére.

Politikus

Orbán 3 ellenfélről beszélt

A jövő évi választás tétje Orbán Viktor szerint, hogy az ellenzék ne rombolja szét a 2010 óta elért eredményeket. A miniszterelnök erről Tusnádfürdőn beszélt. Úgy látja, hogy a valódi ellenzéket a brüsszeli bürokraták és Soros György hálózata…

 

Kategória ajánló