Orbán Viktor hírek

Politikus › Orbán Viktor

Orbán: Magyarország stratégiai kapcsolatot szeretne kiépíteni Vietnammal

Ma 07:16

Különleges kapcsolatot szeretne kiépíteni a kormány Magyarország és Vietnam között - mondta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Hanoiban, a Nguyen Xuan Phuc vietnami miniszterelnökkel folytatott tárgyalását követő közös sajtótájékoztatón.

Kicselezte a Jobbik a plakáttörvényt, a Fidesz feljelentést tesz

17.09.23 21:06

A Jobbik plakátjai már kint vannak az utcákon. Megjelentek olyan hirdetéseket is, amelyeken gengszterként utalnak Orbán Viktorra, Mészáros Lőrincre, Habony Árpádra és Rogán Antalra, de a Jobbiknál állítják: ezekhez a plakátokhoz nincs közük.

Magyarország támogatja Románia OECD-tagságát

17.09.23 18:30

Liviu Dragnea, a román kormány fő erejét adó Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke ígéretet tett a marosvásárhelyi iskolahelyzet megoldására - közölte Szijjártó Péter.

Orbán Viktor Romániába telefonált és azonnal meg is oldódott a katolikus gimnázium ügye

17.09.23 18:26

Liviu Dragnea, a kormányzó szociáldemokrata párt elnöke Facebookon tette közzé, hogy telefonon beszélt Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel és megállapodtak abban, hogy a továbbiakban zavartalanul működhet tovább a marosvásárhelyi…

Lázár kiszállna? Erről már Orbán Viktorral is beszélt

17.09.23 13:13

„Úgy érzem, kormánytagként elvégeztem a rám bízott feladatokat, és tiszta lelkiismerettel adhatnám át a miniszteri széket az utódomnak.” Ezt Lázár János mondta a Magyar Időknek adott interjújában.

Egy újabb harcot bukott el a Fidesz

17.09.23 12:56

Az Orbán-kormány azzal az ürüggyel államosította ezt a piacot, hogy a bevételeket majd szociális üdültetésre költik. Azonban ahelyett, hogy minden egyes forintot a rászoruló gyerekekre költöttek volna, még innen is képesek voltak évi 7-8 milliárdot ellopni. A…

Lábon lőttek egy volt újságírót az egyik svéd no-go zónában, mert a munkáját végezte

17.09.22 16:13

Lelőttek egy korábbi svéd újságírót Stockholm egyik külvárosában, Tenstában, ami az ország egyik legveszélyesebb no-go zónája.

Erről tárgyal Orbán és Szydlo

17.09.22 13:00

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, Orbán Viktor pénteken Lengyelországba utazott, hogy Beata Szydlo miniszterelnökkel tárgyaljon.

A(z) "Orbán Viktor" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
BrickHeadz Viktor OrbánBrickHeadz Viktor OrbánBrickHeadz Viktor OrbánBrickHeadz Viktor OrbánOrbán Viktor 19. évértékelő beszédeMinisterpräsident Viktor Orbán kommt zum 15-jährigen Jubiläum der Andrássy Universität Budapest am 15. September 2016 an, András Masát, Rektor der Andrássy Universität Budapest empfängt ihn. .Orbán Viktor miniszterelnök megérkezik az András(Balról jobbra) Balog Zoltán, Masát András, Edmund Stoiber, Erwin Teufel és Orbán Viktor megérkeznek az Andrássy Egyetem 15 éves jubileumi ünnepségére 2016. szeptember 15-én.15 éves az Andrássy Egyetem15 éves az Andrássy EgyetemInternational Friendly match between Hungary and Ivory Coast - (0-0)

Kapcsolódó témák

Politikus

Gulyás Gergely: Gyakorlatilag megszűnt a nagykoalíció

A Fidesz frakcióvezetője szerint az elhibázott menekültpolitika vezetett oda, hogy Németországban a radikális jobboldali párt az AfD 13-14 százalék körüli eredményt ért el a mai választáson

Politikus

Új frontot nyit a Jobbik a plakátháborúban

Részletfizetéssel, hitelfelvétel nélkül oldják a finanszírozást. A Jobbik a már meglévő 1100 plakáthelyen kívül újabb reklámfelületeket szerezne meg – értesült a Magyar Nemzet. A párt a Simicska Lajos tulajdonában lévő lap…

Ország

Megkerült egy rég elveszettnek hitt Rubens-portré

Majdnem 400 év után került elő Glasgow-ban Peter Paul Rubens 17. századi flamand festő elveszettnek hitt portréja.

Nagyvilág

A bevándorláspárti ellenzék kész a migránsok betelepítésére

Nemcsak Brüsszel, hanem a bevándorláspárti ellenzék is kész a migránsok betelepítésére - mondta Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő szombaton, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján.

 

Kategória ajánló