Oktatás hírek

Közélet › Oktatás

Nagymegyeren és Somorján is tesztelik már a szlovák nyelv újfajta oktatását

Ma 08:46

A kormánybiztos szerint a nemzeti kisebbségekhez tartozó gyerekek jobban megtanulnák az államnyelvet, ha azt idegen nyelvként és nem anyanyelvként oktatnák számukra. Elmondta, hogy három helyen, Nagymegyeren, Somorján és Bátorkeszin…

Még mindig túlélők után kutatnak Mexikóban, sok iskola sem nyit még ki

Ma 07:28

Mexikóvárosban hétfőn még mindig kutattak a túlélők után, abban reményben, hogy találnak még embereket a múlt heti földrengés miatti romok között, a mexikói főváros 9 ezer iskolája közül csupán százháromban indult újra a tanítás.

Már villanyszerelőből is nagy hiány van Magyarországon

Ma 04:58

A szélesebb körű és megnövekedett feladatkörök miatt éves szinten legalább 600 villanyszerelőre lenne szükség, minimum 40 százalékkal többre, mint ahány diák jelenleg végez - derül ki a Magyar Elektrotechnikai Egyesülel közleményéből.

K&H: a férfiak akarnak külföldre menni

Tegnap 16:36

A 19-29 éves dolgozó fiatalok 36 százaléka tervezi a külföldi munkavállalást. Azonban nemek között jelentősek az eltérések: a dolgozó férfiak fele, míg a nők mindössze 16 százaléka keresné kenyerét külföldön - derül ki a K&H...

Cintia, a nap lánya

Tegnap 11:31

Cintia ongai diáklány. A tanulás mellett szabadidejében hostesskedik. A fotóit családjának és barátainak küldi.

A nyaralás a pénzügyi nevelés terepe is lehet

Tegnap 09:30

A bankkártyás tranzakciók száma és összege 40 százalékos növekedést mutat a nyári időszakban, az év többi hónapjához képest.

Képzési központot épít Magyarországon a Mercedes-Benz gyár

Tegnap 08:08

8000 négyzetméteres képzési központ építése kezdődött meg Kecskeméten, elsősorban a duális képzésben résztvevő középiskolások és felsőoktatási hallgatók számára.

A(z) "Oktatás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Képzési központot épít Magyarországon a Mercedes-Benz gyár

8000 négyzetméteres képzési központ építése kezdődött meg Kecskeméten, elsősorban a duális képzésben résztvevő középiskolások és felsőoktatási hallgatók számára.

Közélet

Lex CEU: Palkovics szerint teljesíthetőek a feltételek

A parlament a magyar kormány és Maryland megállapodásáról vitázik.

Magyar település

Egy halom éremmel térhettek haza Szerencsről a józsai karatékák

Debrecen - Hat érmet és egy teljesítmény kupát hozott a hatéves józsai Őri Panna Krisztina a szerencsi karate országos bajnokságról.

Közélet

Kormányhatározattal rendeznék a katolikus iskola ügyét

A vezető román kormánypárt kormányhatározattal vagy törvénnyel hozná létre újra a tanévkezdés előtt megszüntetett marosvásárhelyi Római Katolikus Gimnáziumot.

 

Kategória ajánló