Nyugdíj hírek

Gazdaság › Nyugdíj

A magyar nyugdíjrendszer nem omlik össze, de egyre igazságtalanabb

Ma 09:23

Az MTA Társadalomtudományi Kutatóközpontjának tudományos főmunkatársa szerint a magyar nyugdíjrendszer fenntartható és stabil alapokon nyugszik.

Még mindig szörnyű körülmények között él Szilágyi István - galéria

Ma 07:13

A házaspár kevéske nyugdíjából támogatja a rácsok mögé került Pétert, s bármit is tett, várják haza. Péter ellen súlyos testi sértés miatt emeltek vádat, miután annyira megverte édesapját, hogy az ország Lópici Gáspárja kórházba került.

Uncharted: The Lost Legacy teszt - ülünk a réten, sehol a Nathan

17.08.17 21:06

Nathan Drake most pihen, két új szereplővel viszont megérkezett az Uncharted: The Lost Legacy, és a formula így is működik.

A tartós befektetések száma rekordot döntött, vonzó az adókedvezmény

17.08.17 06:58

Bár a kamatadó már csupán 15 százalékos, s idéntől a 6 százalékos egészségügyi hozzájárulás sem terheli már a befektetéseket, a tartós befektetési számla (tbsz) népszerűsége mit sem csökken - írja a csütörtöki Világgazdaság.

Nyugdíj mellett is dolgoznának a magyarok

17.08.16 13:38

A magyaroknak alig több mint harmada vonulna teljesen vissza a nyugdíjkorhatár elérése után, ám a lehetőségek jóval szűkösebbek az elképzelésekhez képest.

Jó stratégiával elkerülhető az alacsony nyugdíj

17.08.15 10:36

Alig több mint a harmada vonulna teljesen vissza a magyaroknak a nyugdíjkorhatár elérése után, ám a lehetőségek jóval szűkösebbek az elképzelésekhez képest.

Mostantól leginkább erre kellene spórolnia mindenkinek

17.08.14 07:31

A legújabb, a jövőnkkel kapcsolatos tanulmány alapján az eredmény több, mint meglepő, ugyanis nem az egészségünkkel és nem is a lakáshelyzetünkkel kapcsolatos.

Milliárdokat tartunk az önkéntes pénztárakban

17.08.08 11:02

Az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségéhez (ÖPOSZ) tartozó önkéntes nyugdíjpénztárak vagyona idén június végén 1214 milliárd forintot tett ki, ez 11 százalékkal haladja meg az egy évvel korábbi összeget - közölte a szövetség kedden.

A(z) "Nyugdíj" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
ForeverGreen-FGXpress OnlineForeverGreen Online.építs karriert otthonrólForeverGreen Online.építs karriert otthonrólForeverGreen Online.építs karriert otthonrólForeverGreen Online.építs karriert otthonrólForeverGreen Online.építs karriert otthonrólForeverGreen Online.építs karriert otthonrólForeverGreen Online.építs karriert otthonrólForeverGreen Online.építs karriert otthonrólForeverGreen Online.építs karriert otthonról

Kapcsolódó témák

Politikus

A Fidesz körbetelefonálja a nyugdíjasokat Vona Gábor szavai miatt

A kampány hétfőn indult és várhatóan 7-10 napig tart.

Politikus

Rendkívüli ülést tart ma a parlament

A rendkívüli ülést negyven ellenzéki képviselő – az MSZP- és az LMP-frakció tagjai mellett a függetlenek – támogatták aláírásukkal.

Gazdaság

Idén kicsit könnyebb lesz az iskolatáska

A közelgő iskolakezdés jóval több szülő számára jár lényegesen kevesebb kiadással, mint korábban: már az összes általános iskolás és a 9. évfolyamra járó diákok is ingyen kapják a tankönyveket, még többen vehetik igénybe a…

Politikus

Az oroszok táviratot küldtek Orbánnak

A magyar-orosz gazdasági kapcsolatok további élénkítése mellett foglalt állást Dmitrij Medvegyev orosz kormányfő a nemzeti ünnep alkalmából vasárnap Orbán Viktor miniszterelnökhöz intézett üdvözlő táviratában.

 

Kategória ajánló