Népszavazás hírek

Közélet › Népszavazás

Orbán, az olimpia és a népszavazás nehézségei

Ma 16:52

A Frankfurter Allgemeine Zeitung írt az olimpiai pályázat visszavonásáról.

Ügynöklista: „a legsúlyosabb csapást a Fidesz–KDNP szenvedné el”

Ma 14:13

Ügynökügyben meglehet a támogatottsága a népszavazásnak, a kormány pedig több alkalommal is bizonyította, hogy ilyen helyzetekben zavarba hozható és meghátrálásra kényszeríthető.

Olimpiához nem többség, egység kell

Ma 12:07

Orbán Viktor szerint nem népszavazási többség, hanem nemzeti egység alapján dönt a Nemzetközi Olimpiai Bizottság az ötkarikás játékok odaítéléséről. A kormányfő a Momentum Mozgalmat az új SZDSZ-nek tartja. A főváros jövő szerdán dönthet az…

Algyő polgármesterét és jegyzőjét okolják a népszavazás megtartása miatt

Ma 10:40

A február 26-i népszavazás okafogyottá vált, a vegyi üzem tulajdonosai úgy döntöttek, hogy nem Algyőt választják, a népszavazás megtartásának pedig van felelőse, írja öt algyői képviselő.

"Ha a nép akarja" - A török elnök visszaállítaná a halálbüntetést

Tegnap 18:40

Ismét felvetette a halálbüntetés visszaállításának lehetőségét Recep Tayyip Erdogan török államfő pénteken a nyugat-törökországi Manisában, az elnöki rendszer bevezetéséről döntő április 16-i népszavazás előtti egyik kampányrendezvényen.

Indul a török elnöki rendszerről szóló népszavazási kampány

Tegnap 18:37

Hivatalosan is megkezdte az elnöki rendszer bevezetése melletti kampányát a török kormányzó Igazság és Fejlődés Pártja (AKP) szombaton a fővárosi Ankara Arénában. Az alkotmánymódosításról döntő népszavazást 50 nap múlva, április 16-án tartják…

Alapjogokért: nem tartható népszavazás a paksi bővítésről

Tegnap 18:22

Az Alapjogokért Központ szerint az LMP által kezdeményezett népszavazás nemzetközi szerződésre, illetve abból fakadó kötelezettségre vonatkozik.

A(z) "Népszavazás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
mozgourna02mozgourna01mozgourna04mozgourna05mozgourna03mozgourna06nepszavazas2nepszavazas1ovi2Az árulás napja

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Farage: Az EU lakóinak elege van a menekültekből

Az amerikai konzervatív mozgalom rendezvényének díszvendége a brexit mozgalom egyik élharcosának számító brit politikus, Nigel Farage volt.

Politikus

A középosztály újrateremtése az MSZP célja

A választmány pozitívan értékelte Botka László múlt heti beszédét.

Politikus

Fidesz: a szocialisták tönkretették a bérből és fizetésből élő embereket

A Fidesz szerint a szocialisták kormányzásuk alatt sorozatos adóemelésekkel és megszorításokkal sújtották, tönkretették a dolgozó, bérből és fizetésből élő középosztályt.

Nagyvilág

Lajcák: a V4 nem "EU-ellenes" csoportosulás

A visegrádi négyek egy olyan országcsoport, amely minden tagja számára hasznos és jó. Ugyanakkor nagyon fontos, hogy a V4-eket ne tartsák olyan csoportnak, amely az Európai Unióval szemben határozza meg magát -…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló