Népszava hírek

Márka › Népszava

Meghekkelheti a Fidesz az Európa-napi futóversenyt

17.04.27 17:37

A Fidesz-KDNP fővárosi képviselői nem engedélyezték az európai uniós tagságunkat ünneplő fővárosi futóverseny útvonalát – írja a Népszava.

Néppárti képviselő is a CEU mellett kardoskodott

17.04.26 09:37

A szerdai EP-ülésnek megágyazva vitát tartottak a nagyobb pártok politikusai a CEU-ügyről, és mindenki megvédte az intézményt. Nem csak a balliberálisok.

Orbán Viktor: meg szeretnénk reformálni az EU-t

17.04.26 08:06

Olyan unióra van szükség, amely előnyben részesíti a fair és nyílt vitát – mondta Orbán Viktor miniszterelnök az Európai Parlamenti szerdai brüsszeli plenáris ülésén mondott felszólalásában.

Ősztől újabb változás jöhet: minden általános iskolás ingyen tankönyvet kap?

17.04.26 08:02

A kormány április végéig dönthet arról, hogy az általános iskolák további évfolyamain is kiterjeszti a tankönyvek ingyenességét - írja a Népszava.

Megújult a Népszava

17.04.25 09:55

A Népszava 144. évfolyamának 95. számával új fejezet indult a lap történetében, ugyanis teljesen átalakultak.

Nem a nőknek való a politika? Így reagáltak a magyarok

17.04.21 07:13

A magyarok 84 százaléka nem ért egyet azzal az állítással, hogy azért ül kevés nő a parlamentben, mert ők kevésbé alkalmasak politikusnak - írta pénteki számában a Népszava az Integrity Lab reprezentatív közvélemény-kutatási adatait ismertetve.

Döbbenetes adatok derültek ki a magyar diákokról

17.04.20 09:31

Legutóbb 2006-ban volt olyan magas a korai iskolaelhagyók aránya Magyarországon, mint tavaly - derült ki az Eurostat friss adataiból. 2016-ban a 18-24 éves korosztály 12,5 százalékát sorolták ebbe a kategóriába, ez az arány már az uniós átlagot is…

Népszava: csak a választás után nyílnak az ügynökakták

17.04.13 08:10

A jövő évi választásokig nem fognak hozzá a történészek a mágnesszalagokon tárolt kommunista titkosszolgálati múlt feltárásához - értesült a Népszava. A kormány ugyanis 2018. júniusig adott határidőt a Nemzeti Emlékezés Bizottságának…

Dermesztő adatok: Kínában volt a legtöbb halálbüntetés tavaly

17.04.11 10:01

Több mint ezer ember kivégzését dokumentálták tavaly világszerte, de a legtöbb halálbüntetés, vélhetően több ezer Kínában volt, ahol az adat államtitoknak minősül - írta keddi számában a Népszava az Amnesty International (AI) 2016-os…

Káosz a postánál, hivatalos levelek tűnnek el

17.04.04 06:07

Felszívódott levelekről, többhetes késéssel kézbesített disznótorosról, félanalfabéta közvetített munkásokról és egyéb rémtörténetekről szólnak a postások sztorijai, aminek az ad apropót, hogy egyre több a panasz a hivatalos levelek kézbesítésével…

A(z) "Népszava" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Elek FeriVám / CustomsNépszava,

Kapcsolódó témák

Márka

Kósa Lajos legalább tudja, hogy már nincsen Népszabadság

És ezt vidáman meg is jegyezte a frakcióinfón.

Politikus

Belerokkannak a kkv-k a jövő évi költségvetésbe

A Fidesz által tervezett 2018-as költségvetés csak a szavak szintjén kedvez a munkából élőknek, valójában viszont tönkreteszi a magyar kis- és középvállalkozásokat (kkv) - mondta Schmuck Erzsébet, az LMP parlamenti…

Politikus

Botka: Magyarország legnagyobb problémája az igazságtalanság

Az igazságtalanság a legnagyobb baja Magyarországnak, igazságot kell tenni, a gazdagoknak fizetniük kell - hangoztatta az MSZP miniszterelnök-jelöltje vasárnap Orosházán.

Politikus

Nem imádkoznak többet Orbán Viktorért

Legalábbis véget ért a fél évig tartó imalánc, amely során napi öt percen keresztül kellett imádkozni a miniszterelnökért.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló