Nemzeti Konzultáció hírek

Közélet › Nemzeti Konzultáció

Hét kérdéskör szerepel majd a nemzeti konzultáción

Tegnap 08:30

Várhatóan hét kérdést tesz fel a kormány a bevándorlásról és a kötelező kvótáról az október elején induló nemzeti konzultáció során - mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Kossuth Rádió Vasárnapi…

Tuzson: A bevándorlás kérdése nemzeti ügy

Tegnap 08:24

A bevándorlás nem pártügy, hanem nemzeti ügy, amely évtizedekre meghatározza egy ország sorsát, ezért kérünk mindenkit, hogy vegyen részt a "Soros-tervről" hamarosan meginduló nemzeti konzultáción - mondta a kormányzati kommunikációért felelős…

Kormányszóvivő: felvértezést adnak a kormánynak a beérkező válaszok

17.09.21 21:10

A kormányszóvivő szerint az újabb nemzeti konzultációban érkező válaszok komoly energiát és felvértezést adnak a kormányzatnak, amelyet a nemzetközi fórumokon tudnak használni.

Orbán: a konzultáció segíthet megvédeni magunkat a migrációval szemben

17.09.21 14:47

A "Soros-tervről" szóló nemzeti konzultáción való részvételre kér Orbán Viktor miniszterelnök mindenkit, mert szerinte az emberek ezzel segíthetnek abban, hogy Magyarország meg tudja védeni magát a bevándorlással szemben.

Uraim, ezt már egyszer (-kétszer) megkonzultáltuk!

17.09.18 10:58

„Magabiztosan kijelenthető, mire nincsen rászorulva a kormány kvótával, bevándorlással és Sorossal kapcsolatos politikája: még egy nemzeti konzultációra.”

A(z) "Nemzeti Konzultáció" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Migráns tüntetésMigráns tüntetésMigráns tüntetésMigráns tüntetésMigráns tüntetésMigráns tüntetésMigráns tüntetésMigráns tüntetésMigráns tüntetésMigráns tüntetés

Kapcsolódó témák

Politikus

Gulyás Gergely: Gyakorlatilag megszűnt a nagykoalíció

A Fidesz frakcióvezetője szerint az elhibázott menekültpolitika vezetett oda, hogy Németországban a radikális jobboldali párt az AfD 13-14 százalék körüli eredményt ért el a mai választáson

Politikus

Új barátja van Magyarországnak - Orbán különleges kapcsolatot akar

A miniszterelnök Vietnamban van - elmondta, miért ezt az országot választotta regionális stratégiai partnerének Magyarország. Építünk nekik egy kórházat.

Ország

Megkerült egy rég elveszettnek hitt Rubens-portré

Majdnem 400 év után került elő Glasgow-ban Peter Paul Rubens 17. századi flamand festő elveszettnek hitt portréja.

Nagyvilág

A bevándorláspárti ellenzék kész a migránsok betelepítésére

Nemcsak Brüsszel, hanem a bevándorláspárti ellenzék is kész a migránsok betelepítésére - mondta Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő szombaton, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján.

 

Kategória ajánló