Németh Szilárd hírek

Politikus › Németh Szilárd

Németh Szilárd: Elrontott életű emberek útjában állunk

17.08.04 17:13

A vizes vb-ről, az ott előforduló csupán apróbb rendbontásokról, valamint egy általa vázolt „Soros-tervről” is beszélt a parlament nemzetbiztonsági bizottságának elnöke.

A Soros-média álhíreit tárgyalná a MSZP és a Jobbik

17.07.30 12:34

Az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának hétfőre összehívott ülésén a "napirendi rágalmak" a Soros-hálózat hazugságkampányán alapulnak - mondta Németh Szilárd, a bizottság alelnöke.

Németh Szilárdot ismét hazugságon kapták

17.07.30 09:30

Németh Szilárd szerint Orbán Viktor már nem csupán magyar miniszterelnökként, hanem a "V4-ek motorjaként" is megjelenik, túllépett azon, hogy Magyarország miniszterelnökeként kelljen csak fellépnie. Utóbbi kijelentés valóságtartalmáról nem…

Németh Szilárd: nagyon kemény csatározás vár a kormányra

17.07.28 22:24

Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke szerint egyértelműen politikai döntést hozott az Európai Bíróság főtanácsnoka, amikor a magyar és szlovák kereset elutasítását javasolta a kvótaperben, és ez is a „Soros-terv végrehajtását” szolgálja.

A(z) "Németh Szilárd" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Politikus

Fidesz-KDNP: a nyugdíjasok bocsánatkérést várnak Vona Gábortól

A Fidesz-KDNP ismételten felszólította Vona Gábort, a Jobbik elnökét, hogy kérjen bocsánatot négy hete tett, nyugdíjasokat sértő kijelentése miatt.

Közélet

Számszerűsítette a külügyminiszter, hogy mennyi menekültet kész befogadni Románia

Teodor Meleşcanu külügyminiszter bejelentette, nemrég felajánlotta, hogy Románia 1942 menekültet fogad be. A menekülteket Görögországból és Olaszországból telepítenék át.

Közélet

Budapesten építene migráns-központot a Migration Aid

Már nem csak balatoni üdülést, hanem fővárosi központot is szervezne a Migration Aid – értesült a Figyelő. A lap úgy tudja, a Soros Györgyhöz köthető civil szervezet migráns-központot hozna létre.

Közélet

Terrortámadás lehet a finnországi késelés

Négy embert őrizetbe vett a finn rendőrség az előző napon elkövetett késeléses támadással összefüggésben.

 

Kategória ajánló