Nagykövet hírek

Politikus › Nagykövet

Ki akarják akasztani a budapesti bicikliszámlálókat

Ma 13:07

Bringás rekorddöntést hirdettek az I Bike Budapest biciklis felvonuláson. A holland nagykövet nyitotta meg az I Bike Budapest bringás felvonulást szombat délután, amin az esős előrejelzések ellenére kb. tízezren gurultak végig.

Nagykövet énekelt a százéves tanárnak - fotó

Tegnap 17:10

Szeged - Volt tanítványai és egykori iskoláinak igazgatói mellett szülőfaluja alpolgármestere, a francia nagykövet és államtitkár is köszöntötte tegnap Kovács Bélát, a legendás franciatanárt századik születésnapján Szegeden.

Belezavarodtak az oroszok a propagandaháborúba

17.04.19 17:25

Az orosz külügyminisztérium értesítette a tömegkommunikáció-felügyeleti hatóságot (Roszkomnadzor), hogy hamis orosz nagykövetségi profilok jelentek meg a Facebookon, és átadta neki az erre vonatkozó anyagokat.

Gulyás Gergely: ne titkai legyenek a civileknek

17.04.18 19:13

Az ellenzék folytatódó bírálata mellett zajlott a civil szervezetek külföldi támogatásainak feltüntetéséről szóló törvényjavaslat szerdai parlamenti vitája, amelyben a javaslat egyik kormánypárti előterjesztője hangsúlyozta: senkit nem akarnak megbélyegezni, a…

Normalizálódhat az EU és Törökország kapcsolata

17.04.16 10:31

Néhány éven belül normalizálódhat Törökország és az Európai Unió kapcsolata - erre számít Hóvári János volt ankarai magyar nagykövet.

A(z) "Nagykövet" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Átadta megbízólevelét az Észt Köztársaság új budapesti nagyköveteÁtadta megbízólevelét az Észt Köztársaság új budapesti nagyköveteÁtadta megbízólevelét az Észt Köztársaság új budapesti nagyköveteÁtadta megbízólevelét az Észt Köztársaság új budapesti nagyköveteFrance Label Education díj (2)France Label Education díj (3)France Label Education díj (12)France Label Education díj (13)France Label Education díj (14)France Label Education díj (15)

Kapcsolódó témák

Ország

A németek már nem látnák szívesen a törököket az EU-ban

Két vezető német politikus is felszólította szombaton az Európai Uniót, hogy aállítsák le Törökországgal a csatlakozási tárgyalásokat.

Közélet

Titkos találkozót tartottak Rómában

Az ANSA hírügynökség líbiai forrásokra hivatkozva azt írja: Líbia egyik felét ellenőrző tobruki parlament elnöke és az ENSZ támogatta líbiai nemzeti tanács elnöke Rómában egyeztetett az olasz kormánnyal, még pénteken.

Ország

Salát Gergely Szegeden: Trump megdöntené az észak-koreai rezsimet

A sinológussal a modern Kína világát jártuk körbe. Kérdeztük a kínai szocialista rendszerről, a megjelenő kapitalizmusról, a gazdasági növekedésről, a környezetszennyezésről. Kifejtette véleményét a távol-keleti nagyhatalom…

Politikus

Colleen Bell is beállt tüntetni a CEU-ért

New York-ban , a főkonzulátuson volt egy esemény, aminek végén a volt nagykövet kiment az épület elé tüntetni.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló