Muszlim hírek

Kultúra és szórakozás › Muszlim

Erőszakra való uszítás miatt vádat emeltek egy imám ellen

17.08.11 15:32

Erőszakra uszítás miatt vádat emeltek Svájcban egy etióp származású imám ellen, aki prédikációjában azoknak a muszlimoknak a meggyilkolására buzdított, akik nem hajlandóak az ő közösségébe járni imádkozni.

Ausztria is érzi a veszélyt: tanulmányt mutattak be a fiatal muszlimok radikalizálódásáról

17.08.01 14:05

Az osztrák külügy- és integrációs minisztérium muszlim fiatalok szélsőségessé válásáról mutatott be egy tanulmányt kedden, amely elsődlegesen azt vizsgálta, hogy milyen szerepe van a vallásnak az iszlamista radikalizálódásban - írja az MTI.

Spöttle: a muszlim gyerekek a szüleik miatt könnyebben radikalizálódhatnak

17.08.01 10:29

A muszlim gyerekek többsége a szüleiknek köszönhetően nyelvi, kulturális és vallási burokban nevelkedik Európában, ezért nem tudnak beilleszkedni a többségi társadalomba - jelentette ki Georg Spöttle.

Izrael meghátrált, „győztek” a palesztinok

17.07.27 11:30

A jeruzsálemi főmufti felszólította a muzulmán hívőket, hogy térjenek vissza imádkozni a Mecsetek terén álló, az iszlám harmadik legszentebb imahelyeként számon tartott al-Aksza-mecsethez, miután az izraeli hatóságok szerda éjjel maradéktalanul…

Kötelezően telepítendő app-pal figyelnék a muszlimokat Kínában

17.07.25 14:02

Kína a muszlim kisebbség számára kötelezővé tenné egy okostelefonos alkalmazás telepítését, amivel ellenőrizhetővé válnak a telefonon tárolt adatok. A hatóságok ellenőrzik majd az app meglétét is - írja az Origo.

Izrael eltávolítja a fémdetektoros kapukat a Templom-hegyre vezető utakról

17.07.25 06:00

Az izraeli biztonsági kabinet úgy döntött, hogy a jeruzsálemi Templom-hegyre vezető utakról eltávolítják a fémdetektoros kapukat, amelyek felállítása feldühítette a muszlimokat. Az ügy előzménye, hogy két palesztin támadó agyonlőtt két rendőrt.

Véget kell vetni a hungarofóbiának!

17.07.22 10:40

Tőkés László szerint egyszer és mindenkorra véget kell vetni annak a hungarofóbiának, amely csak az antiszemitizmushoz és cigányellenességhez hasonlítható.

A(z) "Muszlim" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Iszlám világháborúIslam is against LifeAz iszlám módszertana2015_Bulgária_46722013_Párizs_00602012_Meryemana_3522012_Pamukkale_3702010_London_1083851_Paris_2009nov2009_Chicago_LPZ_278

Kapcsolódó témák

Ország

Szörnyű elnök ez a Trump: tovább csökkent a munkanélküli segélyt igénylők száma

Az Egyesült Államokban az elemzői várakozásoknál jobban csökkent az első alkalommal munkanélküli segélyért folyamodók száma a múlt héten.

Közélet

Bevándorlásellenes csoportok tüntettek Merkel választási gyűlésein

A szászországi Annaberg-Buchholzban körülbelül 150 demonstráló gyűlt össze, akik füttyszóval, „kotródj” bekiabálásokkal, és egyebek mellett „Népáruló!” felirattal fogadták Angela Merkel kancellárt, a Kereszténydemokrata Unió…

Politikus

Szörnyű elnök ez a Trump: tovább csökkent a munkanélküli segélyt igénylők száma

Az Egyesült Államokban az elemzői várakozásoknál jobban csökkent az első alkalommal munkanélküli segélyért folyamodók száma a múlt héten.

Közélet

Driss Oukabir a letartóztatott barcelonai merénylő

A 28 éves, büntetett előéletű, marokkói származású francia állampolgár ült már börtönben. Az Iszlám Állam jelentkezett a terrortámadás elkövetőjeként.

 

Kategória ajánló