Munkanélküliség hírek

Gazdaság › Munkanélküliség

A fiatalok ötöde munkanélküli Európában

Tegnap 00:21

Európának meg kell küzdenie a fiatalok magas munkanélküliségével, hogy biztosítsa a demokráciát, a k

Nehéz helyzetben a fiatal munkavállalók

17.09.20 17:02

Bár a legfrissebb munkaerő-piaci adatok alapján 5 százalék körül van itthon a munkanélküliség, ami uniós szinten is igen jónak számít, a fiatalok körében ennek több mint kétszerese a munkanélküliek aránya. Ma a vállalatok jórésze…

Csökkent a görög munkanélküliség

17.09.14 13:02

Görögországban 21,1 százalékra csökkent a munkanélküliségi ráta a második negyedévben a három hónappal korábbi 23,3 százalékról és a tavalyi második negyedévi 23,1 százalékról - közölte a görög statisztikai hivatal csütörtökön.

Rossz hír jött az USA-ból

17.09.07 16:08

Az Egyesült Államokban az elemzői várakozásoknál jóval nagyobb mértékben, több mint kétéves csúcsra emelkedett az első alkalommal munkanélküli segélyért folyamodók száma a múlt héten.

EU: a növekedés és a biztonság a cél

17.09.05 05:10

A tervek szerint munkahelyteremtésre és a gazdasági növekedés ösztönzésére fordítják az összes kifizetés 85 százalékát a 2018-as uniós költségvetésben. Az idei büdzsé terhére támogatják a fiatal munkanélkülieket és a földrengés sújtotta olasz…

Az uniós munkanélküliségi átlag duplája a magyarnak

17.09.02 12:08

Az EU-s munkanélküliségi átlag kétszerese a magyarnak - mondta Csath Magdolna közgazdász az M1 aktuális csatornának szombaton az Eurostat legfrissebb adataira hivatkozva.

Nőtt a munkanélküliségi ráta augusztusban az Egyesült Államokban

17.09.01 15:12

A várt stagnálás helyett nőtt a munkanélküliségi ráta augusztusban az Egyesült Államokban a washingtoni munkaügyi minisztérium statisztikai intézete, a Bureau of Labor Statistics (BLS) pénteken közzétett kimutatása szerint.

A(z) "Munkanélküliség" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Life in the street2008jún_Juarez_019

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Rossz hír jött az USA-ból

Az Egyesült Államokban az elemzői várakozásoknál jóval nagyobb mértékben, több mint kétéves csúcsra emelkedett az első alkalommal munkanélküli segélyért folyamodók száma a múlt héten.

Gazdaság

Jó erőben van az euróövezet

Az árnyomások növekedésének közepette a várakozásoknál jóval erősebb ütemben bővült az euróövezeti magánszektor szeptemberben.

Ország

Amerikai drónok megöltek 17 fegyverest Líbiában

Először mértek légicsapást Líbiában az Iszlám Államra amerikai repülők Donald Trump elnökségének kezdete óta – írta az MTI. Az Egyesült Államok hadseregének afrikai parancsnoksága vasárnap tudatta, hogy az amerikai…

Közélet

Tízmilliárddal megtámogatott hazai munkahelyteremtés

A KSH legfrissebb adatai szerint minden korosztályban több a foglalkoztatott, a munkavállalók száma átlépte a 4,4 millió főt.

 

Kategória ajánló