Munkácsy Mihály hírek

Kultúra és szórakozás › Munkácsy Mihály

Kultúrtörténeti vizit Madridban

17.05.24 12:33

Utolsó hetéhez érkezett a Szépművészeti Múzeum és a Thyssen-Bornemisza Múzeum közös tárlata Madridban: a Mesterművek Budapestről a reneszánsztól az avantgárdig című kiállítást közel százezren tekintették meg február közepe óta.

Közösségi teret és parkolókat is átadtak

17.05.08 19:16

Székesfehérvár - A Budai út 94-98-100. számú panelházak mögött új, illetve felújított parkolóhelyeket, a Munkácsy Mihály iskolánál pedig közösségi teret adtak át hétfőn.

Országos versenyeken végeztek élen a Munkácsy középiskola diákjai

17.03.23 21:19

Zalaegerszeg - Két országos versenyen szerepeltek sikerrel a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum Munkácsy Mihály Szakgimnázium és Szakközépiskola diákjai.

Megalázott embervilág: kiállítás Debrecenben – galéria

17.03.20 06:34

Lois Viktor Munkácsy-díjas képzőművész Megalázott embervilág – Stáció 8.2 című kiállítása a debreceni Modem Modern és Kortárs Művészeti Központban április 30-ig tekinthető meg. Galéria a tárlatról.

Munkácsy-díjat kapott Szakáll Ágnes festőművész

17.03.16 07:36

A kitüntetést Balog Zoltán miniszter és Hoppál Péter kulturális államtitkár adta át Szakáll Ágnes festőművész részére március 14-én, a budapesti Vigadó dísztermében. Ezzel a gyulai művésztelep egyik alapítójának életművét, kiemelkedő képzőművészeti…

Olaj, pasztell, homokkő bűvöletében

17.03.12 18:49

Március 10-én a lévai Reviczky Társulás székházában Bemutatkozás címmel nyílt meg Simon M. Veronika, művésznevén SIMONE, Cserhát-Munkácsy és Holló László-díjas Kunst Meister festőművész kiállítása. A művésznő nem első ízben mutatja be…

A(z) "Munkácsy Mihály" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Munkácsy Miskolcz verzoMunkácsy MiskolczEM153418 1920pxEM153433 1920pxEM153265 1920pxMUNKÁCSY Mihály ,1868 - L'Apprenti bâillant, Etude de Tête (Budapest) - Detail -bMUNKÁCSY Mihály ,1868 - L'Apprenti bâillant, Etude de Tête (Budapest) - Detail -cBékéscsaba, Munkácsy városa; 2015, Békés co., HungaryFelekyné Munkácsy FlóraKerepesi temető

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Kiállítás nyílik Robert Capa fotóiból Triesztben

Kiállítás látható Robert Capa fotóiból Triesztben szombattól, a tárlat az utolsó állomása a Magyar Nemzeti Múzeum Capa in Italia című olaszországi kiállítás-sorozatának.

Kultúra és szórakozás

Kiállítás nyílik Robert Capa fotóiból Triesztben

Kiállítás látható Robert Capa fotóiból Triesztben szombattól, a tárlat az utolsó állomása a Magyar Nemzeti Múzeum Capa in Italia című olaszországi kiállítás-sorozatának.

Gazdaság

Az MNB 31 millió forintra bírságolta az Erste Bankot

A jogszabálysértő állapot több esetben huzamosan be volt építve a szerződési feltételekbe.

Magyar település

A rossz viccért börtön jár

Balla Lajos, a Debreceni Ítélőtábla elnöke az InfoRádió Paragrafus című jogi magazinműsorában azt mondta, hogy az eljárások nagy részében börtönbüntetést szabtak ki az ilyen esetekben, ennek visszatartó ereje…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló