Momentum Mozgalom hírek

Közélet › Momentum Mozgalom

Ungár furcsán kért bocsánatot

17.08.10 20:04

Az LMP elnökségi tagja kész mindenkitől személyesen bocsánatot kérni, aki a viselkedését vagy kommunikációját "nem kívánatosnak vagy zavarosnak találta." Momentumosok elmondása szerint Ungár Péter többeket zaklatott a fesztiválon.

A HVG vezérigazgatójának fia a Momentum pénzügyi igazgatója

17.08.10 07:36

Újabb érdekes balliberális kötődés derült ki a Momentumról. Szauer Péter, a HVG Kiadó tulajdonos vezérigazgatójának fia, Szauer Tamás a párt pénzügyi igazgatója.

Lemondott egy újabb Momentum-elnökségi tag

17.08.06 22:15

Lemondott a Momentumban betöltött elnökségi tagságáról Kádár Barnabás, a Nolimpia-kampány koordinátora, aki másfél éve tagként kezdte a munkáját, majd igazgató lett, tudta meg a 24.hu.

A vizes vb újságíróit zaklatná a Momentum

17.07.17 10:00

A budapesti olimpia után most a vizes vb-t használja fel a Momentum arra, hogy a világ előtt lejárassa az országot, a magyar kormányt és a magyar embereket – közölte tegnap a Pesti Srácok a momentumos Hajnal Miklós nyilatkozata alapján.

16 % szavazna egy LMP-Momentum-Együtt-Párbeszéd összefogásra

17.07.07 19:18

A Medián kutatása szerint a teljes népesség körében 16 százaléknyian szavaznának egy LMP-Momentum-Együtt-Párbeszéd listára. A Momentum Mozgalom szóvivője, Hajnal Miklós az Esti Gyorsban azt mondta, hogy a lakossági fórumokon tapasztaltak…

Ellentmondásokkal teli cikket közölt Magyarországról a brit The Economist

17.06.24 23:39

Orbán Viktort diktátorozza, a Momentum Mozgalmat pedig a magyar liberális oldalt összefogni képes pártként mutatja be a The Economist nevű brit hetilap. Azonban ugyanaz az írás arról is beszámol, hogy Fekete-Győr Andrásék egyik párttal sem…

Stefka István: Legközelebb a momentumos Fekete-Győr Andrásék kezében géppisztoly lesz

17.05.25 12:02

Fenntartotta véleményét Stefka István, aki az Origót ért támadás után a Pesti Srácok.hu oldalán fejtette ki, hogy mit gondol Fekete-Győr András cselekedettéről.

A(z) "Momentum Mozgalom" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Sport

Titokban szervezték a megaesküvőt Szilágyi Áronék

Új részletek derültek ki a kétszeres olimpiai bajnok Szilágyi Áron és Szántó Betti hétvégi esküvőjéről.

Közélet

Népszavazással mennek neki a homeopátiának - Mondja el véleményét!

Népszavazást kezdeményezett a Racionalista Párt arról, hogy a homeopátiás készítményeket ne lehessen gyógyszerként, gyógyhatású szerként reklámozni és forgalmazni. Szerintük probléma, hogy óriási biznisz rejlik az áltudományban,…

Gazdaság

Jegyzőt keres a hajdúszoboszlói önkormányzat

A Hajdúszoboszlói Polgármesteri Hivatal pályázatot hirdet jegyzői munkakör betöltésére. A közszolgálati jogviszony időtartama: határozatlan idejű közszolgálati jogviszony Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő A vezetői…

Magyar település

Templombúcsú keretében emlékeztek Győr-Újvárosban Halmos László zeneszerzőre - fotók

Augusztus 6-án, vasárnap ünnepelték a győr-újvárosi templom búcsúját, mely során Halmos László zeneszerző, székesegyházi karnagy halálának 20. évfordulójáról is megemlékeztek.

 

Kategória ajánló