Momentum Mozgalom hírek

Közélet › Momentum Mozgalom

Ellentmondásokkal teli cikket közölt Magyarországról a brit The Economist

17.06.24 23:39

Orbán Viktort diktátorozza, a Momentum Mozgalmat pedig a magyar liberális oldalt összefogni képes pártként mutatja be a The Economist nevű brit hetilap. Azonban ugyanaz az írás arról is beszámol, hogy Fekete-Győr Andrásék egyik párttal sem…

Stefka István: Legközelebb a momentumos Fekete-Győr Andrásék kezében géppisztoly lesz

17.05.25 12:02

Fenntartotta véleményét Stefka István, aki az Origót ért támadás után a Pesti Srácok.hu oldalán fejtette ki, hogy mit gondol Fekete-Győr András cselekedettéről.

Így hamisít híreket a Habony-média

17.05.25 09:56

Ezt írja a Momentum:A Lokál minden nap megpróbálja lejáratni valamelyik tagunkat. Tegnapelőtt Soproni Tamásról, tegnap Hajnal Miklósról jelent meg egész oldalas propaganda-cikk. Ma Zaránd Péterről kérdeztek: itt vannak a válaszaink, meglátjuk…

Kósa Lajos elutasítja a Momentum fenyegető fellépését

17.05.23 12:33

A Fidesz frakcióvezetője szerint a leghatározottabban el kell utasítani azt a fenyegető fellépést, amit a Momentum Mozgalom az Origo szerkesztőségében tanúsított.

Újból betörne az Origóba Fekete-Győr András

17.05.23 09:56

Ismét végrehajtaná a sajtószabadság elleni akcióját Fekete-Győr Attila. A Momentum Mozgalom elnöke újból betörne az Origo szerkesztőségébe, pedig tette óta rengetegen elhatárolódtak az akciójától.

Ezúttal Brüsszelben tarhált a Momentum

17.05.22 15:02

A Népszava internetes oldalán vasárnap számolt be arról, hogy a Momentum Mozgalom Belgiumban gyűlést tartott magyaroknak, ahol 60-70-en voltak kíváncsiak rájuk.

Ezt a momentumos Duracell-nyuszit még bárki utoléri

17.05.22 13:18

Elvileg a komáromi a legfelkészültebb az összes vidéki momentumos alapszervezet közül. Öten vannak, az elnökük egy 21 éves egyetemista, de van köztük frissen érettségizett is. Szerencséjük, hogy belépett egy ötvenéves ex-rajztanár, aki már…

Jogi lépésekkel válaszol az Origo a Momentumnak

17.05.19 20:52

A nemrég politikai párttá alakult Momentum vezetője a számára nem tetsző cikkek miatt vonta kérdőre a lap újságíróját.

A(z) "Momentum Mozgalom" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Sport

Az 56-os olimpia hősének gyermekei is indulnak vizes vb-n

– Különleges versenyzőkkel bővült a i masters vb nevezési listája.

Közélet

„Ne kiabáljanak előre csalást a pártok”

Ma sem tudnék másképp cselekedni – mondja a kopaszbalhéról Pálffy Ilona, a Nemzeti Választási Iroda (NVI) elnöke.

Gazdaság

Ingyen vonatozhatnak külföldre a magyar diákok

Kísérleti programot indított az EU: 68 magyar fiatal kaphat ingyen vonatjegyet Európába. A kivételes lehetőségre a hónap végéig tudtok pályázni.

Magyar település

Egyre kevesebben szívják a vérünket: folytatódik a szúnyoggyérítési program

Folytatja a központi szúnyoggyérítési programot az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). Ezen a héten Fejér, Győr-Moson-Sopron, Vas, Baranya, Komárom-Esztergom, Borsod-Abaúj-Zemplén és Heves megyében, valamint…

 

Kategória ajánló