Metró hírek

Közélet › Metró

Nem kell túldramatizálni a felújított metrók körüli hibákat

Ma 15:07

A Metró Közlekedési Dolgozók Szakszervezete szerint még bőven a tűréshatáron belül vannak a 3-as vonalon futó felújított metrószerelvény hibajelenségei. A szakértők szerint akkor lesz csak baj, ha ezek a hibák pár héten belül nem szűnnek meg.

Trócsányiék képviselték a 4-es metró kivitelezőjét

Ma 14:55

Több perben is a Nagy és Trócsányi képviselte a 4-es metró alagútépítő kivitelezőjét a BKV-val szemben.

Tarlós István: a kezdeti kisebb hibák elkerülhetetlenek

Ma 12:04

A 3-as metró felújított szerelvényei esetében is igaz az, hogy az ilyen bonyolult felújításoknál és üzembe helyezéseknél a kezdeti kisebb hibák elkerülhetetlenek – mondta Tarlós István főpolgármester pénteken budapesti sajtótájékoztatóján.

Tarlós menekülne az új Dagálytól

Ma 11:10

A 3-as metró felújított szerelvényei esetében is igaz az, hogy az ilyen bonyolult felújításoknál és üzembe helyezéseknél a kezdeti kisebb hibák elkerülhetetlenek - mondta Tarlós István főpolgármester pénteken budapesti sajtótájékoztatóján.

Az állam ellen pereskedtek Trócsányiék

Ma 06:13

Több kártérítési perben is a Nagy és Trócsányi Ügyvédi Iroda képviselte a 4-es metró alagútépítő kivitelezőjét az állami tulajdonú BKV Zrt.-vel szemben – tudta meg a Magyar Nemzet.

Ma ismét elindult az M3-as felújított metrója

Tegnap 17:16

Ma délután újra menetrend szerint közlekedik a felújított metrószerelvény - írja a BKV közleményében. Kíváncsian várjuk, mit hoz a holnap.

Újra kivonta a forgalomból a felújított metrókocsit a BKV

17.03.22 17:10

A szerdai félnapos üzem után csütörtökön ismét kivonta a forgalomból a Metrovagonmas által felújított metrószerelvényt a BKV.

A(z) "Metró" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés