Mars hírek

Közélet › Mars

A Mars lett Európa legjobb munkahelye

17.06.21 11:20

Egymás után másodszorra választották a vállalatot Európa legjobb multinacionális munkahelyének.

Nemesgáz titkot fejtett meg egy üstökös

17.06.09 01:19

Berni tudósok szerint az üstökösök hozták a Földre a nemesgázok egy részét

Történelmi bejelentést tett a NASA

17.06.08 20:44

Bemutatták az első Mars-utazókat. Egy tucat új űrhajóst mutattak be, és az sem kizárt, hogy ez volt minden idők legnagyobb túljelentkezése.

Közel kétszázan adtak vért a MARS „Zéró sérülés” munkatársi napján + FOTÓK

17.06.08 15:14

„Zéró sérülés” néven baleset-megelőző napot tartott munkavállalóinak a MARS Magyarország. Az esemény díszvendége az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Győrfi Pál volt. Amellett, hogy a MARS „Zéró sérülés” programjával kitüntetett figyelmet fordít…

Kiválasztották a tervezett Mars-utazás asztronautáit

17.06.08 07:14

Az amerikai Országos Repülésügyi és Űrhajózási Hivatal (NASA) bejelentette: kiválasztotta azokat az asztronautákat, akiket a tervezett Mars-utazásra készítenek fel.

A(z) "Mars" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Winding ridges & 'basketball terrain' in Arcadia Planitia THEMIS Art #132 (THEMIS_IOTD_20170623)Laura RobertsSunsetCircumpolar Star Trails, Star Trails CircumpolaireRidge and Mount SharpOn Top of Sand with Sand on Top, variantTracks to the PastNASA Mars Orbiter Views Rover Climbing Mount SharpCircumpolar Star Trails, Star Trails CircumpolaireCircumpolar Star Trails, Star Trails Circumpolaire

Kapcsolódó témák

Tudomány

Talán egy 10. bolygó kering a Nap körül a Naprendszer Plutón túli részén

Bolygóméretű objektum keringhet a Nap körül a Naprendszer Plutón túli jeges régiójában: ez lehet a Naprendszer 10. bolygója.

Közélet

Fény derült a xenon titkára

A Föld légkörében lévő xenon nevű nemesgáz összetétele részben különbözik a Naprendszer más égitesteinél, például a Mars légkörében, a napszélben, a meteoritoknál vagy aszteroidáknál található xenonétól. Eddig rejtély volt,…

Életmód

Több karton csokoládét lopott, hogy kiengesztelje kedvesét

A kaposvári rendőrök csokilopáson érték tetten azt a helyi lakost, aki az édességgel kedvesét szerette volna kiengesztelni.

Ország

Kína is nyomást gyakorol Észak-Koreára

Kína jelentősen csökkentette észak-koreai importját májusban.

 

Kategória ajánló