Magyar hírek

Ország › Magyar

Az úszók elnöke beszólt Gyárfás Tamásnak

Ma 12:05

Sajnálatosnak nevezte Bienerth Gusztáv, a Magyar Úszó Szövetség elnöke, hogy Hosszú Katinkának az úszás és

Trágárkodva szólt be a bundázással vádolt magyar focista

Ma 11:57

Sziporkázó és korhatáros kommentháború tört ki Ferenczi Attila szakíró és Pomper Tibor volt focista között a Facebookon. Örülsz neki te tájékozatlan bal..sz? - hangzik egy komment a sok közül, amit Pomper Tibor posztolt Ferenczi Attila szakíró…

Az eddigieknél is jobban fogy a magyar

Ma 11:51

1,4 százalékkal kevesebb gyermek született, mint egy évvel korábban, és 13 százalékkal haltak meg többen, mint tavaly ilyenkor.

Sisi élete utolsó éveiben az általa kedvelt emberekkel csak magyarul beszélt

Ma 11:39

Erzsébet osztrák császárné és magyar királyné, Sisi magyarokhoz fűződő kapcsolatát mutatja be egy, a bécsi Hofburgban pénteken nyílt kiállítás, amely az Osztrák-Magyar Monarchia alapításának, valamint Ferenc József és Erzsébet koronázásának 150.…

Ön tudja, mi teszi boldoggá a férfiakat?

Ma 11:36

Milyen értékek fontosak egy férfi életében? Mi tesz boldoggá egy pasit? Mik számára a legfontosabb pillanatok? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket tettek fel 18-59 év közötti férfiaknak egy kutatásban.

Ideiglenes nyári üzleteket nyit az ALDI

Ma 11:24

Három zenei fesztiválon, egy gyerekrendezvényen és a vizes világbajnokságon nyit pop-up üzleteket az ALDI Magyarország a nyár folyamán.

Újra üzemel a viharjelző a Fertő tavon

Ma 11:24

Kicserélték a viharjelző berendezést a fertőrákosi kikötőben, így újra működik a viharjelzés a tó magyar oldalán is. Gáncs Gábor, a Fertő Tavi Speciális Kutató és Mentő Vízi Polgárőr Egyesület elnöke elmondta: a berendezést a Fertő tó ausztriai…

Magyar IT- és IKT-vállalkozások képességeit fejleszti a Magyar Nemzeti Kereskedőház

Ma 10:15

Az informatikai szektor nemzetközi versenyképességének növelése érdekében szervezi meg a Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) Magyarország első, kizárólag IT- és IKT-vállalkozások igényeire szabott exportképzési programját 2017 őszén.

A(z) "Magyar" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ország

A

Könyvbemutatóval zárja az évadot a Tompa Miklós Társulat. A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Kutatóközpontja három éves gyűjtőmunkájának eredményét mutatja be.

Sport

Annyira hibátlanul működik a Puskás Akadémia, hogy a Fradiból (is) igazol

Tagadhatatlanul hasít az akadémiai rendszer Felcsúton, Radó András lesz a nyolcadik igazolás ezen a nyáron.

Sport

Kihagyja a budapesti vizes vb-t az olimpiai ezüstérmes

Ittas vezetés miatt három hónapos eltiltást kapott a brit úszó.

Gazdaság

A Posta is segít a pénzügyi ismeretek fejlesztésében

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) együttműködési megállapodást kötött a Magyar Posta Zrt.-vel (Posta) a pénzügyi fogyasztóvédelem erősítése és a hazai pénzügyi kultúra fejlesztése érdekében.

 

Kategória ajánló