LMP hírek

Politikus › LMP

Schiffer: a baloldal valljon színt arról, hogyan látja korábbi kormányzását

17.08.22 23:51

A 2004 és 2010 közötti baloldali vezetésnek most arról kellene színt vallania, hogyan látják korábbi kormányzásukat – erről beszélt az LMP volt elnöke az M1-en kedden este.

Kósa: Soros kérésére kezdeményezett rendkívüli ülést az ellenzék

17.08.21 08:04

A Fidesz frakcióvezetője szerint Soros György kérte meg a magyar ellenzéket, hogy CEU-ügyben kezdeményezzen rendkívüli parlamenti ülést. A Fidesz azonban már a nyár elején jelezte, nem vesz részt olyan rendkívüli ülésen, amelyet "pusztán politikai…

Az LMP szerint a kormány cserben hagyja az egyszülős családokat

17.08.19 15:18

Mivel a kormány nem nem támogatta az ellenzéki párt témában készített javaslatcsomagját, cserben hagyta a gyermekeiket egyedül nevelő szülőket – mondta Ábrahám Júlia szombaton Budapesten.

A kormány magára hagyja az egyszülős családokat?

17.08.19 14:30

Az LMP szerint a kormány cserben hagyta a gyermekeiket egyedül nevelő szülőket azzal, hogy nem támogatta az ellenzéki párt témában készített javaslatcsomagját - írta az MTI.

Megtörő pillanat – Válságban a Momentum?

17.08.17 17:30

Partiban van a Momentum Mozgalom a Demokratikus Koalícióval, és előzi az LMP-t – erre az eredményre jutott a Republikon Intézet júliusi közvélemény-kutatása, amelyet a biztos pártválasztók körében végeztek. Azonban a Figyelő című hetilap összeállítása…

Csattanós választ kapott az LMP a sivalkodásra

17.08.16 15:13

Megérkezett a válasz Szél Bernadett és Hadházy Ákos kétbites kérdésére.

A kormány Magyarországot választja

17.08.15 17:36

Az LMP arra kérte Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy döntse el: az Európai Unió vagy Oroszország mellett teszi le a garast.

LMP: megakadályoztuk, hogy a kormány egy multinak adjon termőföldet 

17.08.15 16:12

Az LMP országgyűlési képviselője szerint pártja akadályozta meg, hogy a kormány egy multinacionális óriásvállalatnak, a génkezelt élelmiszerek előállításában élenjáró Monsantónak játsszon át egy földterületet.

A(z) "LMP" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Fidesz: A baloldalon semmi sem változik

Ugyanazok osztozkodnak a hatalmi pozíciókon, akik mindig is osztozkodtak.

Politikus

Botkáék válaszoltak a kikosarazásra

Hat pártból négy elutasította Botka László és az MSZP javaslatát, Botka érdemi tárgyalást akar.

Politikus

Szél Bernadett feljelenti Németh Szilárdot

Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje feljelentést kezdeményez Németh Szilárd ellen, mert a Fidesz alelnöke szerinte minősített információval élt vissza -írja a HVG. Kép: Youtube Németh még kedden beszélt arról, hogy a…

Közélet

Lezajlott a kurd függetlenségről szóló népszavazás

Függetlenségi népszavazást tartottak Kurdisztánban. Csaknem 5 és fél millió embert várnak az urnák elé. A kurdoknak még soha nem volt önálló országuk, ezért is érdekes a referendum. A választás eredményétől függetlenül…

 

Kategória ajánló