LMP hírek

Politikus › LMP

Választási csalás miatt elítélt, volt MIÉP-es taggal újít Botka László

17.09.13 16:30

Tóth Ernő korábban szélsőjobboldali és szélsőbaloldali volt, most az MSZP-s miniszterelnök-jelölt programja tetszett meg neki. Egy hónap múlva már párttagsági könyvvel a zsebében sétálna - írta meg a szegedma.hu

Feljelentést kezdeményeznek Németh Szilárd ellen

17.09.13 15:18

Németh Szilárd nyilvánosan nevezett meg három olyan civil aktivistát, akiknek nevei zárt ülésen hangoztak el. Az LMP szerint minősített információval élt vissza.

Visszautasítja az Emmi Hadházy vádjait

17.09.13 08:30

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma visszautasította Hadházy Ákos LMP-s politikus vádjait a Korábban Érkeztem nevű, koraszülötteket és családjukat támogató alapítvánnyal ellen.

A választási stratégiáról is tárgyaltak a képviselők

17.09.13 07:50

Szerda délután megkezdődött Velencén a Fidesz–KDNP kihelyezett frakcióülése. Az őszi parlamenti ülésszakot megelőző tanácskozás első napján Orbán Viktor miniszterelnök tartott előadást.

Visszautasították Hadházy Ákos vádjait

17.09.12 21:49

 Schanda Tamás, a tárca európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkára az Echo TV Napi aktuális című műsorában kijelentette: Hadházy Ákos politikai haszonszerzésből álinformációkat terjeszt.

Ron Werber érkezése már az LMP új korszakát jelzi

17.09.11 19:57

Schiffer idején elképzelhetetlen lett volna, hogy az MSZP emblematikus tanácsadója nekik dolgozzon. Az új vezetés megunta a libikókázást, szintet lépnének.

Hadházy, vagy Ron Werber rúgta be az ajtót?

17.09.11 14:55

Az LMP társelnöke a múlt héten a magyar társadalom egy kiszolgáltatott, törődést és megértést igénylő csoportjának ugrott neki. Hadházy Ákos ráadásul nemcsak azt a – szakminisztérium és a Korábban Érkeztem Alapítvány által is visszautasított –…

A magyar pártok komoly felszólítást intéztek az ukrán elnökhöz

17.09.11 14:19

Egyhangúlag elfogadhatatlannak tartják az új ukrán oktatási törvényt a magyar parlamenti pártok, amelyek közösen felszólították Petro Porosenko ukrán elnököt, hogy ne írja alá a jogszabályt, hanem küldje vissza azt a törvényhozásnak.

A(z) "LMP" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Végleg megbukott a Fidesz: Kósa Lajosnak elment a kedve az élettől

A hututuszi-szakértő politikus szerint ostobaság, hogy időnként szerencsétlen megnyilvánulásai miatt nem vezetheti a Fidesz frakcióját a kampányban.

Politikus

Fidelitas: Fizessen az MSZP és a DK a Czeglédy által megkárosított diákoknak

Ha a szocialisták és Gyurcsány Ferenc továbbra is közösséget vállalnak az adócsalás miatt előzetes letartóztatásba helyezett Czeglédy Csabával, akkor itt az ideje, hogy kifizessék a bizalmasuk által megkárosított diákokat.

Politikus

Kósa Lajos Bertalannak nevezte Szél Bernadettet

Ma délután megkezdődött a parlament őszi ülésszaka. Kósa Lajos, a Fidesz-frakció leköszönő vezetője isfelszólalt, aki maga sem vett észre, hogy Bertalanként említette Szél Bernadettet, az LMP miniszterelnök-jelöltjét. A…

Politikus

Jobbik: fel kell zárkóztatni a magyarok életesélyeit

A Jobbik a magyar emberek életesélyeinek felzárkóztatását tartja az egyik legfontosabb feladatnak az egészségügyben – közölte Lukács László György frakcióvezető-helyettes keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

 

Kategória ajánló