Bezár
Ma 2017.03.28 22:00 órától másnap reggelig hálózati karbantartás várható, mely elérhetetlenné teszi a weboldalunkat és az appunkat is.

Lázár János hírek

Politikus › Lázár János

Lázár: a politika feladata a független, keresztény, nemzeti Magyarország megteremtése

17.03.10 15:12

A politika feladata 75 éve és ma is a független, erős, keresztény, nemzeti Magyarország megteremtése – mondta Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kállay-kormány megalakulásának 75. és Kállay Miklós halálának 50. évfordulója…

Lázár János: a politika feladata a független, keresztény, nemzeti Magyarország megteremtése

17.03.10 10:55

A politika feladata 75 éve és ma is a független, erős, keresztény, nemzeti Magyarország megteremtése – mondta Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kállay-kormány megalakulásának 75. és Kállay Miklós halálának 50. évfordulója…

Lázárt a felesége emlékezette a nőnapra

17.03.10 10:39

A minisztert Csepreghy Nándorhoz hasonlóan leszögezte, hogy Paks2 költségei nem fognak emelkedni, és cáfolta, hogy beadta volna a lemondását Orbánnak. Kormányinfó 81.

Elismerte Lázár János, hogy maffiózók üzleteltek a magyar állampolgársággal

17.03.10 08:37

Lázár János szerint bűnözők üzleteltek magyar honosítási okmányokkal, de úgy véli, hogy a sajtóban részigazságok jelentek meg ezzel kapcsolatban.

Ördög atya Xboxot szentelt a nyugdíjasotthonban

17.03.09 16:31

Pályázati segítséggel vettek Xboxot egy nyugdíjasegyesület tagjai, amit Lázár Zsolt evangélikus esperes Ördög Endre lelkész-igazgató társaságában, húshagyó kedden meg is áldott.

Lázár János: a jogi határzár Ausztriát és Németországot is védi

17.03.09 15:45

Magyarország kormánya úgy ítélte meg, hogy az ország biztonsága fontosabb, mint, hogy az illegális bevándorlók szabad mozgását biztosítsuk- jelentette ki a miniszterelnökséget vezető miniszter szokásos csütörtöki sajtótájékoztatóján a…

Itt nézheti élőben a Kormányinfót

17.03.09 15:39

Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő 81. alkalommal tartja meg csütörtöki kormányzati sajtótájékoztatóját.

Lázár János szerint Fürjes Balázs is beszélhet összevissza

17.03.09 15:27

A miniszter az ATV-nek a Kormányinfón kijelentette: a kormány az eredeti tervek szerint is 180 milliárd forintos büdzsét fogadott el az új Puskás stadion építésére. Azt is megígérte, hogy a paksi beruházásnál nem fognak emelkedni a költségek.

A(z) "Lázár János" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Politikus

Orbán Viktor tojásai

A magyar miniszterelnök a tojásokat Beata Szydlo lengyel kormányfőtől kapta ajándékba nagyböjtre.

Közélet

Kósa: alaptalanok a migránsok bántalmazásáról szóló híresztelések

Alaptalanok, hazugságok azok a híresztelések, amelyek szerint migránsokat bántalmaztak a szerb-magyar határon magyar katonák és rendőrök – mondta Kósa Lajos, az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának elnöke…

Politikus

Harrach Péter: jól működik a kormánypártok szövetsége

Jól működik a Fidesz-KDNP szövetség – jelentette ki Harrach Péter, a kisebbik kormánypárt frakcióvezetője kedden Miskolcon, sajtótájékoztatón, hozzátéve, ugyanakkor nem jó látni a magyar politikai életben, hogy a „többi párt köreiben…

Közélet

Megint pihenőt kapott a felújított metró

Újra kiállt a forgalomból a Metrovagonmas által gyártott és felújított metrószerelvény, a jármű tervezetten nem közlekedik délutánonként.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló