Lázár János hírek

Politikus › Lázár János

Iskolatitkárt keres újpesti iskola

17.07.20 05:01

Az újpesti Lázár Ervin Általános Iskola iskolatitkárt keres. A határozatlan idejű közalkalmazotti munkára augusztus 18-ig lehet jelentkezni.Pályázati feltételek:középiskola/gimnázium,gyakorlott szintű MS Office (irodai alkalmazások),A…

Lósport: Lázár Vilmos abszolút győztes lett a kettesfogatok mezőnyében Mezőhegyesen

17.07.16 20:55

A tizenegyszeres világbajnok Lázár Vilmos minden versenyszámot megnyerve győzött összetettben is a kettesfogathajtók nemzetközi mezőnyében a Mezőhegyesi Nemzetközi Fogathajtó Versenyen. Az egyesfogatoknál Meskóné Orosz Mária, a póni…

Tíz éve is egy kórházak között szállított beteg halála miatt forrongtak

17.07.14 08:36

Csak akkor nem a baloldal szidta a jobboldalt, hanem fordítva. Lázár János gyilkossággal vádolta a kormányt, most a fideszes miniszter álhírekről beszél. A beteg halálának igazi oka másodlagos.

Százmilliárdos fejlesztések az egészségügyben és a turizmusban

17.07.14 06:18

A fővárosi egészségügy megújítására 700 milliárd forintos fejlesztési programot indít a kabinet. A csütörtöki Kormányinfón Lázár János a tízéves, 300 milliárd forintos turisztikai fejlesztési terv kibővítését is bejelentette. A Miniszterelnökséget vezető…

Egy volt fideszes sok pénzt kaphatott a szuperkórház telkéért

17.07.13 19:12

A szuperkórháznak kinézett mocsaras telek egy része magánkézben volt, egy volt fideszes önkormányzati képviselőtől is vásárolt az állam - írja a hvg.hu az RTL Híradóra hivatkozva.

Lázár: Soha nem rendezett ekkora sportversenyt Magyarország

17.07.13 17:44

A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint Magyarország soha nem rendezett akkora sportversenyt, mint amekkora a pénteken kezdődő vizes világbajnokság lesz.

Akciót indít a kormány a multikkal szemben

17.07.13 16:44

Akcióterv segítségével venné fel a harcot a kormány a multik tisztességtelen gyakorlatával szemben. A húszpontos stratégia célja, hogy a honi boltok polcaira csak a nyugati minőségnek megfelelő áruk kerüljenek, és a vásárlók minél nagyobb…

A(z) "Lázár János" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Politikus

Fidesz: A civil szervezetek schengeni törvényeket sértenek, ennek bizonyítását meg lehet kezdeni

Ezt jelentheti, hogy Orbán Viktor azt mondta, lehetnek még keményebbek a „Soros-hálózattal” szemben. Németh Szilárd szerint az NGO-k folyamatosan törvényt sértenek.

Közélet

Szijjártó: Európában azokat akarják büntetni, akik nem akarják a bevándorlókat beengedni

A külgazdasági és külügyminiszter szerint Európában azokat akarják büntetni, akik nem akarják az illegális bevándorlókat befogadni.

Politikus

Fidesz: A civil szervezetek schengeni törvényeket sértenek, ennek bizonyítását meg lehet kezdeni

Ezt jelentheti, hogy Orbán Viktor azt mondta, lehetnek még keményebbek a „Soros-hálózattal” szemben. Németh Szilárd szerint az NGO-k folyamatosan törvényt sértenek.

Megye

Dalí-kiállítás Szegeden

Pénteken Salvador Dalí hatvan alkotásából, grafikákból, litográfiákból, rézkarcokból, kisplasztikákb

 

Kategória ajánló