Kövér László hírek

Politikus › Kövér László

Súlyos vád: Orbán és Kövér elcsalta a választásokat

17.08.19 07:19

Nyakó István szerint a párt akkori kampányának vezetői, Orbán Viktor és Kövér László jól dokumentált választási csalást követtek el. A beadványt benyújtó MSZP-s politikus szerint ezzel az ügyészség kimondta: a Fidesznek lehet csalni a választásokon.A…

Kövér László: Még nem nyertünk

17.08.19 06:54

A Szent Istváni állam politikai vezetésének teljesítménye a mai szellemi elit számára is fontos viszonyítási pont – hangsúlyozta Kövér László a Magyar Idők holnapi számában olvasható ünnepi interjúban. Az Országgyűlés elnöke kontinensünk jövője…

Azok bizonyulnak az idők igazi nyerteseinek, akiknek erősebb az identitása és a hite

17.08.14 19:47

Kövér László szerint a múlt sokszor megtapasztalt egyik tanulsága, hogy „az idők igazi nyerteseinek soha nem azok bizonyulnak, akiknek erősebbek a fegyvereik vagy hangosabbak a hazugságaik, hanem azok, akiknek erősebb az identitása és a hite”.

Orbán után Kövért is kitüntette a FINA

17.07.30 10:20

A FINA elnökségének fogadásán az Országgyűlésben Kövér László elmondta, kívülállók számára akkora őrültségnek tűnhetett, hogy Magyarország beugróként megrendezi a 2017-es világbajnokságot, mint 27 méter magasból leugrani - utalva…

Elismerték a teljesítményt – Kitüntetéseket adtak át Zalakaros várossá válásának 20. évfordulóján (zaol.hu)

17.07.22 10:46

Magyar és európai sikertörténet Zalakaros elmúlt 20 éve, és a jövő hasonló eredményeket kínál. Ezt Kövér László, az Országgyűlés elnöke mondta tegnap, a Zalakaros várossá válásának 20. évfordulója alkalmából a kertmoziban rendezett…

A(z) "Kövér László" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Ülésezés  ___  In session (Explored, Spottr.hu - A Hét képe)Március 15Kövér László

Kapcsolódó témák

Politikus

Botka a 22 év után leváltott iskolaigazgatót javasolja országgyűlési képviselőjelöltnek Makón

Rója István egyike azoknak a pedagógusoknak, akik szakmai ellenvéleményt fogalmaztak meg a fideszes oktatáspolitikával szemben.

Nagyvilág

Brexit: az EU-nak is tetszik az újabb brit javaslat

Az árukkal és a szolgáltatásokkal folytatott kereskedelem fenntartását javasolta hétfőn a brit kormány az Európai Bizottságnak az Egyesült Királyság európai uniós tagságának megszűnése utáni időszakra.

Közélet

Több mint ötven migránst hagyott az útszélen egy embercsempész Görögországban

A görög hatóságok elfogtak ötvenhárom illegális bevándorlót, akik egyik észak-görögországi autópályája mentén gyalogoltak, miután egy embercsempész ott kirakta őket – jelentette a helyi rendőrség hétfőn.

Ország

Önkéntes katonai kiképzés a lengyel felsőoktatásban

VARSÓ-Önkéntes és díjmentes katonai kiképzést vezetnek be az új tanévtől egyes lengyel felsőoktatási intézményekben annak a megállapodásnak az értelmében, amelyet az illetékes tárcák kötöttek Varsóban hétfőn.

 

Kategória ajánló