Kovács Zoltán hírek

Politikus › Kovács Zoltán

Kovács Zoltán: tartalmában és minőségében újult meg az államigazgatás

17.07.15 16:34

A polgári kormány tartalmában és minőségében megreformálta a közigazgatási rendszert, az államigazgatásban és a kormányzati működésben az ügyfélközpontúság és a közcélok szolgálata valósul meg – mondta Kovács Zoltán területi…

A magyar demokrácia köszöni szépen, jól van

17.07.06 20:07

Kovács Zoltán kormányszóvivő levélben válaszolt a The Economist brit hetilapban nemrég megjelent, a magyar politikáról és az uniós szankcionálási lehetőségekről közölt bíráló hangvételű szerkesztőségi cikkre.

A konzultáció után is folytatja tájékoztatási tevékenységét a kormány

17.06.30 09:36

A kormány a nemzeti konzultáció lezárulta után is folytatni fogja tájékoztatási tevékenységét - mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő a Kossuth rádió 180 perc című műsorában, péntek reggel.

Magyarország nem EU-ellenes, hanem az unió alapértékeihez szeretne visszatérni

17.06.29 22:18

Magyarország nemhogy nem Európai Unió-ellenes, hanem szeretne visszatérni az unió alapértékeihez, például a nemzeti szuverenitás megőrzését illetően - mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő az M1 aktuális csatornán.

Magyar-francia kapcsolatok: újdonságról számolt be a kormányszóvivő

17.06.26 20:57

Az új párizsi vezetés és a magyar kormány részéről megvan a kölcsönös szándék egymás álláspontjainak megismerésére és a párbeszédre – mondta az MTI-nek Kovács Zoltán kormányszóvivő hétfő este Párizsban, miután megbeszélést folytatott…

A(z) "Kovács Zoltán" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
68256829685468646832687968746905Mi újság...

Kapcsolódó témák

Politikus

Nekiestek a kommentelők a Lázárral teniszező politológusnak...

Döntetlen - ezt az egy szót fűzte hozzá Török Gábor politikai elemző ahhoz a képhez, amelyen teniszezés után vidáman mosolyognak Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszterrel. A kommentelők viszont már nem…

Közélet

Együttműködési lehetőségekről és a migrációról tárgyalt Simicskó István

Tovább erősítjük az információcserét a szerb és a magyar hadsereg között, hogy hatékonyabban tudjunk fellépni az illegális migrációval és a terrorizmussal szemben – hangsúlyozta Simicskó István honvédelmi miniszter szombaton…

Közélet

Számszerűsítette a külügyminiszter, hogy mennyi menekültet kész befogadni Románia

Teodor Meleşcanu külügyminiszter bejelentette, nemrég felajánlotta, hogy Románia 1942 menekültet fogad be. A menekülteket Görögországból és Olaszországból telepítenék át.

Nagyvilág

A kormány módosította a kiterjesztett vagyonelkobzásra vonatkozó jogszabályt

A kormány pénteki ülésén elfogadta a büntetőjog módosítását azért, hogy életbe ültessen két Európai Uniós irányelvet. Az igazságügyi minisztérium által kidolgozott jogszabályt a parlament elé terjesztik jóváhagyásra.

 

Kategória ajánló