Kovács Béla hírek

Politikus › Kovács Béla

Kovács Béla megnézi az iratokat

17.09.20 06:30

Jövő héten hazaérkezik a Távol-Keletről Kovács Béla, a Jobbik kémkedéssel és költségvetési csalással gyanúsított EP-képviselője, és megtekinti a nyomozás iratait – mondta a Magyar Időknek a politikus védője, Szikinger István.

KGBéla most éppen Mongóliába menekült

17.09.19 06:19

Kovács Béla távollétében kezdődik meg ma az iratismertetés, mert a kémkedéssel és költségvetési csalással vádolt jobbikos európai képviselő a hírek szerint Mongóliában tartózkodik - tudta meg a Magyar Idők.

Kifarol a Jobbik KGBéla mögül?

17.09.07 10:29

Korábban még maga Vona Gábor vette védelembe Kovács Bélát, akit kémkedéssel és költségvetési csalással vádolnak, mostanra viszont már a párt is érzi, hogy kínos bírósági ítélet születhet az ügyben.

Lezárult a nyomozás Kovács Béla ügyében

17.09.02 07:00

Befejezte a nyomozást a Központi Nyomozó Főügyészség a kémkedéssel és költségvetési csalással gyanúsított Kovács Béla jobbikos Európa Parlamenti (EP) képviselő ellen. A politikus ügyvédje, Szi­kinger István megerősítette…

Nincs menekvés a Jobbik fekete bárányának

17.08.19 12:01

A Magyar Idők úgy tudja, a Jobbik kémkedéssel és költségvetési csalással gyanúsított EP-képviselője (KGBéla) ellen indult nyomozás határidejét várhatóan meghosszabbítják.

A jobbikos KGBéla újabb érve ártatlanságára

17.08.02 06:16

Törvényi hiányosságot emleget Kovács Béla és védője. Most már nemcsak azt állítják, hogy a Jobbik EP-képviselője nem kémkedett, de azt is, hogy nem is kémkedhetett 2011–2013-ban az unió ellen, ugyanis a kémkedés az Európai Unió intézményei…

Újabb gyanúsítások Kovács Béla ellen

17.07.20 10:12

Kémkedési ügyében hallgatta ki a nyomozó ügyészség Kovács Bélát, és meggyanúsították jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalással, valamint hamis magánokirat felhasználásával. A Jobbik EP-képviselője szerint az európai…

Kovács Béla tisztázná magát

17.07.19 09:44

Saját érdekének nevezte a kémkedéssel, valamint költségvetési csalással összefüggésbe hozott Kovács Béla jobbikos európai parlamenti képviselő azt, hogy minél előbb lezáruljon a büntetőügye, amelyben szerdán hallgatják ki a Központi…

A(z) "Kovács Béla" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Politikus

Még mindig többen hisznek a kormányváltásban

Tovább erősödött a Fidesz, megállt az MSZP zuhanása, kicsit gyengült a Jobbik. A Závecz Research adatai szerint azonban a pártoknak a saját táboruk aktivizálásával lesz még komoly dolguk.

Közélet

"Más lenne a helyzet, ha az emberek 65 százaléka függetlenségpárti lenne"

Dominóhatást válthat ki az október 1-jére tervezett katalóniai függetlenségi népszavazás, ez lehet a legnagyobb alkotmányos válság Európában a berlini fal leomlása óta - közölte Josep Borrell, az Európai Parlament (EP) egykori…

Politikus

Semjén Zsolt gondolatai a migrációról: „Ha egyszer ide bejönnek, többet nem tudunk megszabadulni tőlük”

A miniszterelnök Bayer Zsolttal haknizó helyettese a Fidesz-KDNP pártszövetséget tartja a magyar történelem legsikeresebb politikai konstrukciójának.

Ország

Rapport Richárd nyolc között a sakk világkupán

Rapport Richárd a csütörtöki rájátszásban legyőzte az orosz Jevgenyij Najert a Tbilisziben zajló sakk világkupa nyolcaddöntőjében.

 

Kategória ajánló