Bezár
Ma 2017.03.28 22:00 órától másnap reggelig hálózati karbantartás várható, mely elérhetetlenné teszi a weboldalunkat és az appunkat is.

Korrupció hírek

Gazdaság › Korrupció

Börtönre ítéltek egy volt román minisztert

Ma 17:10

Első fokon halmazati büntetésként hat év szabadságvesztésre ítélte a román legfelsőbb bíróság kedden Elena Udrea volt turisztikai minisztert, akit többrendbeli megvesztegetés elfogadásával, hivatali visszaéléssel és európai alapok eltérítésével…

15 nap börtönre ítélték Navalnijt

Tegnap 16:15

A vasárnapi tüntetésen letartóztatott ellenzéki képviselőt azzal vádolták, hogy ellenszegült a hatóságoknak.

15 nap elzárást kapott Navalnij, az orosz ellenzéki politikust

Tegnap 15:42

A rendőri intézkedéssel való szembeszegülés miatt hétfőn tizenöt napi szabadságvesztésre ítélte egy moszkvai bíróság Alekszej Navalnij ellenzéki politikust, a vasárnapi oroszországi korrupcióellenes megmozdulások kezdeményezőjét.

Demszky az újraválasztása miatt siettette a beruházást

Tegnap 14:13

Nem tud arról Aba Botond, hogy bárkit korrumpáltak volna a 4-es metró beruházása során, azt azonban elismerte, hogy a beruházás minél gyorsabb elindítása érdekében hónapokon keresztül kapott instrukciókat többek között Demszky Gábor…

Orosz letartóztatások: Washington elítéli Moszkva reakcióját

17.03.26 14:31

Az amerikai külügyminisztérium elítélte az oroszországi tüntetések több száz résztvevője, köztük az ellenzéki Alekszej Navalnij őrizetbe vételét.

Az utóbbi 5 év legnagyobb tüntetését tartják Oroszországban

17.03.26 14:22

Alekszej Navalnij szervezésében 100 városban több ezren mentek utcára. A Kreml már előzetesen törvénytelennek minősítette a tüntetéseket.

Miért kapott méregdrága svájci órákat kormányfőként Francois Fillon?

17.03.25 22:13

Teljesen érdekmentes volt az ajándékom - hangsúlyozta az az olasz-svájci üzletember, aki személyesen nyújtotta át az egyik órát Franciaország akkori miniszterelnökének munkahelyén, a Matignon palotában. A kétes hírnévnek örvendő Pablo Victor Dana…

Jogerős: nem lehet titkolni, honnan jöttek a tao-pénzek

17.03.22 15:08

Megnyerte a Transparency International a pert, kötelező kiadni, honnan jöttek a tao-támogatások. Aki közpénzt használ fel, annak számolnia kell a nyilvánossággal – mondta ki a bíróság.

A(z) "Korrupció" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
2016 OECD Integrity Forum- Fighting the Hidden Tariff: Global Trade Without Corruption.2016 OECD Integrity Forum- Fighting the Hidden Tariff: Global Trade Without Corruption.2016 OECD Integrity Forum- Fighting the Hidden Tariff: Global Trade Without Corruption.2016 OECD Integrity Forum- Fighting the Hidden Tariff: Global Trade Without Corruption.2016 OECD Integrity Forum- Fighting the Hidden Tariff: Global Trade Without Corruption.2016 OECD Integrity Forum- Fighting the Hidden Tariff: Global Trade Without Corruption.2016 OECD Integrity Forum- Fighting the Hidden Tariff: Global Trade Without Corruption.2016 OECD Integrity Forum- Fighting the Hidden Tariff: Global Trade Without Corruption.2016 OECD Integrity Forum- Fighting the Hidden Tariff: Global Trade Without Corruption.2016 OECD Integrity Forum- Fighting the Hidden Tariff: Global Trade Without Corruption.

Kapcsolódó témák

Ország

Hat évre ítélték a volt román turisztikai minisztert

Kenőpénz elfogadásával, hivatali visszaéléssel és európai alapok eltérítésével vádolták.

Politikus

Harrach Péter: jól működik a kormánypártok szövetsége

Jól működik a Fidesz-KDNP szövetség – jelentette ki Harrach Péter, a kisebbik kormánypárt frakcióvezetője kedden Miskolcon, sajtótájékoztatón, hozzátéve, ugyanakkor nem jó látni a magyar politikai életben, hogy a „többi párt köreiben…

Közélet

Hatévi börtönbüntetésre ítéltek egy volt minisztert

Első fokon halmazati büntetésként hat év szabadságvesztésre ítélte a román legfelsőbb bíróság kedden Elena Udrea volt turisztikai minisztert, akit többrendbeli megvesztegetés elfogadásával, hivatali visszaéléssel és európai…

Politikus

Elhurcolták Lukács György szobrát a XIII. kerületből

A Szent István parkban volt a marxista filozófus szobra, most a szobrász magánkertjébe kerül. Jobbikos javaslatra döntött a Fővárosi Közgyűlés.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló