Kongó hírek

Ország › Kongó

Így segít a Vodafone

17.06.14 15:20

A Vodafone Alapítvány bejelentette, hogy tovább bővíti Afrika szubszaharai térségében folyó oktatási programjait, amelyek ezentúl több mint ötmillió marginalizált és a hagyományos oktatási rendszerből kiszorult gyermek javát szolgálják.  

Fenyveresek rohamoztak meg egy kongói kisvárosi börtönt

17.06.11 21:26

Legalább 11 ember meghalt és 930 rab szabadult ki, amikor ismeretlen fegyveresek rohamozták meg Beni városka börtönét - jelentette a helyi tartományi kormányzó.

4600 rab szökhetett meg Kongó legnagyobb börtönéből

17.05.19 18:43

A főváros, Kinshasa Makala nevű börtönét egy ott bebörtönzött keresztény szektavezető hívei támadták meg, és ők szabadítottak ki egy rakás rabot a vezetőjükkel együtt. A kongói kormány szerint a rajtaütésben többen meghaltak, de hogy pontosan hányan,…

Keresztények rohamoztak meg egy börtönt Kongóban

17.05.17 12:18

Egy keresztény szekta tagjai rohantak le egy börtönt a Kongói Demokratikus Köztársaságban. Kiszabadították a vezetőjüket és vele együtt félszáz rabot.

Ismét itt az ebola

17.05.16 06:10

Újabb ebolás esetet jelentettek a Kongói Demokratikus Köztársaságban, írja a WHO-ra hivatkozva az Esti Újság.

Bizonyítottan ebolától halt meg egy ember Kongóban

17.05.13 06:16

Egy ember bizonyítottan vérzéses láztól, ebolától halt meg Kongó egy távoli falujában, és az egészségügyi hatóságok további kilenc gyanús esetet vizsgálnak, köztük két másik halottét.

Holtan találták az ENSZ jogvédőit, egy folyó mellett voltak elföldelve

17.03.29 06:19

Holtan találtak rá az ENSZ két jogvédőjére és tolmácsukra kedden a Kongói Demokratikus Köztársaságban. Mindhárman március 12-én tűntek el, miközben azt vizsgálták, hogy az ország katonái elkövettek-e jogsértéseket.

Közel 40 rendőrt fejeztek le egy milícia harcosai

17.03.25 17:50

Közel 40 rendőrt fejeztek le egy milícia harcosai a Kongói Demokratikus Köztársaságban - közölték a helyi hatóságok szombaton.

A(z) "Kongó" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Photo by  jbdodaneBrazzaville - Traversée du Fleuve Congo - Vue sur KinshasaBrazzaville by night - Mami Wata - Lumières de KinBrazzaville - Tour NabembaBrazzaville by night - Pont du 15 aout 1960Brazzaville by night - Pont du 15 aout 1960Brazzaville by night - Pont du 15 aout 1960Brazzaville by night - Pont du 15 aout 1960Brazzaville by night - Pont du 15 aout 1960Brazzaville by night - Pont du 15 aout 1960

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Ismét lángba borul a Közép-afrikai Köztársaság

Brutálisan meggyilkolták a Vöröskereszt Nemzetközi Bizottságának egyik munkatársát a kiújuló harcokban, amiben több tucatnyi ember veszett oda.

Közélet

A holland kormány is felelős a srebrenicai mészárlásért

Nem lett volna szabad átadniuk a hollandoknak az ENSZ-bázisukon dolgozó boszniai muzulmánokat a szerbeknek.

Ország

Alig hisszük el, de már 30 éves Messi

Az ötszörös aranylabdás argentin zseni már 30 éves.

Nagyvilág

Nincs itt semmi botrány! - Brüsszel szerint nem létezik a kettős mérce

Kettős mérce nincs, eltérő receptúrák léteznek. Így összegezhető az Európai Bizottságnak (EB) a gyártókkal és fogyasztói csoportokkal folytatott megbeszélése, amelyen a Kelet-Európába eljuttatott, a magyar kormányzat…

 

Kategória ajánló