KLIK hírek

Közélet › KLIK

Nem csak lövészet lesz az iskolákban: küzdősportokról is kérdezősködik a Klik

17.06.14 12:50

Ha az igazgatók felmérték, van-e lehetőség lőtér kialakítására az iskolában, rögtön utána is nézhetnek, mi a helyzet a küzdősportokkal.

Az önkormányzatok nyakán maradtak a szünidős diákok

17.06.14 08:50

Bár az önkormányzatok feladata megoldani a nyári iskolai gyermekfelügyeletet, nem az ő üzemeltetésükben áll az iskolaépület és nem az ő munkavállalói az ügyeletet tartó pedagógusok. Kacifántos a helyzet -- fogalmazott az InfoRádióban Schmidt Jenő, a…

Szakkörökön lövöldözhetnének a diákok

17.06.14 01:19

Iskolákban alakítana ki lőteret a Klebelsberg Központ, amely levélben érdeklődik az intézményeknél, van-e erre alkalmas helyiségük – számolt be az RTL híradója.

A Klebelsberg Központ megcáfolta Hadházy Ákos állításait

17.06.02 08:45

Az LMP által vitatott szoftverek az intézményfenntartó működésének változása miatt átalakítás alatt állnak, létező és működőképes számítógépes programokról van szó – reagált Solti Péter, a Klebelsberg Központ (Klik) vezetője az M1 aktuális csatornán…

Cáfolta a Klebelsberg Központ vezetője Hadházyt

17.05.11 20:06

Cáfolta Solti Péter, a Klebelsberg Központ elnöke a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában Hadházy Ákos, az LMP társelnökének állítását, miszerint nem működnének azok az informatikai rendszerek, melyekre az intézmény közbeszerzést írt ki.

A(z) "KLIK" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés