Kisvárda hírek

Magyar település › Kisvárda

NB II: a görög élvonalból igazolt támadót a Kisvárda

17.07.25 06:54

A magyar felmenőkkel rendelkező, szerb Brana Ilics a Kisvárda NB II-es labdarúgócsapatában folytatja pályafutását – számolt be róla a szon.hu.

Hát ez kínos: elfelejtett bírót küldeni egy meccsre az MLSZ

17.07.15 19:55

Bár hivatalos, bejelentett felkészülési meccsről volt szó, a szövetségtől elfelejtettek játékvezetőt küldeni az NB II-es Kisvárda -Nyírbátor edzőmérkőzésre - adta hírül a kisvárdai egyesület honlapja.

A szülőföldön való boldogulásról a kisvárdai IKSZ táborban

17.07.07 20:01

Az identitásmegőrzés mellett Erdély, Felvidék, a Vajdaság és Kárpátalja magyarlakta területeinek gazdasági fejlesztési programjairól, a fiatalok szülőföldön tartásának lehetőségeiről tanácskoztak a magyar kormány és a határon túli magyar szervezetek…

Őket díjazták a kisvárdai színházi fesztiválon

17.06.25 19:33

A Magyar Színházak XXIX. kisvárdai fesztiváljának díjait Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter, Nagy Mihály, az Emberi Erőforrások Minisztériuma főosztályvezetője, Leleszi Tibor Kisvárda polgármestere és Nyakó Béla, a Kisvárdai…

Több oktatási intézmény újul meg Kisvárdán

17.06.18 18:40

A Kisvárdai Református Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium épületét újítják fel és bővítik.

„Ezer Lámpás Éjszakája” Kisvárdán

17.06.11 09:20

Kisvárda - Rendkívüli volt az érdeklődés az országos program kisvárdai állomásán.

NB II: Rajczi kilenc társával együtt távozhat Kisvárdáról

17.06.08 09:15

Nagy változások várhatók a labdarúgó NB II-ben 3. helyen záró, a feljutásért az utolsó fordulóig harcoló Kisvárda keretében.   

Kis pénz – nagy foci

17.06.07 10:56

Csodák szerencsére nem csak Angliában (Leicester) vagy a Székelyföldön (Sepsi OSK) történnek, olykor még mifelénk is meg tudja fricskázni Dávid Góliátot. Mint például a poétikus elnevezésű Balmaz Kamilla hajdúsági futballklub, amely vasárnap a…

Kiváló munka a kisvárdai „zászlóshajón”

17.06.06 17:16

Kisvárda - Minősített Tehetséggondozó Műhely címet és támogatást nyert a Kisvárdai Bessenyei György Gimnázium és Kollégium.

A(z) "Kisvárda" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Kisvárdai várKisvárdai várKisvárdai várKisvárdai várKisvárdai várKisvárdai várKisvárdai várKisvárdai várKisvárdai várKisvárdai vár

Kapcsolódó témák

Sport

Közlemény a Diósgyőr-szurkolóktól: a zárt kapus meccs miatt írtak az MLSZ-nek

A miskolci szurkolók nyílt levélben írtak a magyar szövetségnek. Nem értik, miért kell mindenkinek bűnhődnie.

Magyar település

Kevesebb mint felére csökkentek az újvárosi hivatal költségei

 Átadták a balmazújvárosi kormányhivatal felújított épületét. Elkészült az épület homlokzata és padlás hőszigetelése, lecserélték a külső nyílászárókat, korszerűsítették a világítást, az épületre pedig 30 darab napelemet helyeztek.

 

Kategória ajánló