Kibertámadás hírek

Infotech › Kibertámadás

Csalódást okozott a FedEx

Ma 08:14

A FedEx amerikai logisztikai vállalat negyedéves profitja a vártnál kisebb lett, miután leánycégét, a TNT Expresst júniusban kibertámadás érte, ami miatt fennakadások voltak európai tevékenységében.

Milliárdokat bukott a világ az interneten

17.09.18 15:21

Pofont kaptak a világ nagyvállalatai idén az első félévben: az internetes zsarolóvírusok 4 milliárd dollárnyi kárt okoztak. A cégeknek nagyobb összeget kell fordítaniuk a biztonsági kiadásokra, illetve nagyobb gondossággal kell megtervezniük a költségek…

Kibertámadásról számolt be a svájci védelmi minisztérium

17.09.15 20:39

Kibertámadás érte a svájci védelmi minisztériumot, valamint a külügyi tárca egyik kiszervezett egységét júliusban - közölte a berni kormány pénteken.

Szeretik a videojátékokat a digitális bűnözők

17.09.08 14:45

A leggyakoribb veszélyt a szoftveráruházakra (google play & apple app store) kikerülő adathalász megoldások és vírusok jelentik.

Zsarolóvírusra figyelmeztet a hatóság

17.09.03 08:09

Riasztást adott ki a Kormányzati Eseménykezelő Központ a Locky nevű zsarolóvírus új változatának megjelenése és terjedése miatt. Az elmúlt időszakban napi 23 millió, a Locky zsarolóvírus új variánsát tartalmazó kéretlen levelet küldhettek ki – olvasható a…

Riasztást adtak ki a Locky zsarolóvírus miatt

17.09.01 18:14

Az elmúlt időszakban napi 23 millió, a Locky zsarolóvírus új variánsát tartalmazó kéretlen levelet küldhettek ki.

Riasztást adtak ki egy új zsarolóvírusra

17.09.01 16:48

Új zsarolóvírus miatt adott ki riasztást a Kormányzati Eseménykezelő Központ: titkosítja a védtelen számítógépek és gyanútlan felhasználók adatait, majd váltságdíjat kér a titkosítás feloldásáért.

A levelező rendszereket támadja a Locky

17.09.01 16:48

Riasztást adott ki a Kormányzati Eseménykezelő Központ a Locky nevű zsarolóvírus új változatának megjelenése és terjedése miatt.

Újabb Intel generáció, gyilkos robotok, meglepő perek

17.08.25 19:13

Gamescomon érkezett hardverek, 20 GB-os külső vinyó, zsarolóvírus gátolja a tengeri áruszállítást.

Jól jött a WannaCry a spammereknek

17.08.24 12:11

Kihasználták a májusi WannaCry járvány következtében keletkező globális pánikot a spamterjesztéssel foglalkozó kiberbűnözők 2017 második negyedében. A csalók spam és adathalász emaileket küldtek ki különböző szolgáltatásokat ajánlva a…

A(z) "Kibertámadás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Infotech

Csalódást okozott a FedEx

A FedEx amerikai logisztikai vállalat negyedéves profitja a vártnál kisebb lett, miután leánycégét, a TNT Express-t júniusban kibertámadás érte, ami miatt fennakadások voltak európai tevékenységében.

Nagyvilág

Vírusos lehet a népszerű CCleaner!

Van olyan vírusfertőzés, amellyel senki sem számol, például mert egy megbízható fejlesztő népszerű programját cserélik ki egy rosszindulatú másolattal. Ez történt a CCleanerrel is.

Infotech

Elege lett az oroszokból Amerikának

Donald Trump kitiltotta a szövetségi intézményekből a Kaspersky Labs termékeit. Az amerikai elnök a kémkedésnek szeretne ezzel gátat szabni.

Ország

Ukrán nyelvtörvény: nemzetközi fórumok nyomást gyakorolhatnak Ukrajnára

Fodor Csaba, a Nézőpont Intézet elemzője az M1 szerda reggeli műsorában elmondta, hogy a nemzetközi fórumok nyomást tudnának gyakorolni Ukrajnára, ezért fontos, hogy minél több helyen napirendre kerüljön az új ukrán oktatási…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló