KDNP hírek

Politikus › KDNP

Harrach: a nyílt társadalom modellje működésképtelen

Tegnap 16:30

Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője arról beszélt, hogy a nyílt vagy nyitott társadalom „első hallásra szimpatikus, valójában életidegen, megvalósíthatatlan álma” a magyarázata az Európai Unió nehézkes működésének.

KDNP: a magyar vélemény egyre inkább kivívja a tiszteletet Brüsszelben

Tegnap 16:20

A kereszténydemokrata Hoffmann Rózsa szerint fontos, hogy Magyarország részéről a nemzetközi szervezetekben elhangozzanak olyan vélemények, amelyek lényegesnek tartják a hagyományos értékek melletti kiállást. A kisebbik kormánypárt országgyűlési…

Harrach Péter: a nyílt társadalom modellje működésképtelen

17.07.24 15:27

Az elmúlt héten egy Tusványoson tartott pódiumbeszélgetésen Harrach Péter éles kritikával illette a nyílt társadalom elméletét. Erről és sok minden másról is kérdezte a gondola.hu a KDNP Frakcióvezetőjét.

Magabiztosan vezet a Fidesz

17.07.24 15:15

Ha most vasárnap lenne választás, a 2014-es voksolással közel azonos eredmény születne, ami egyértelmű pozitív visszajelzés a kormánypártoknak – mondta Fodor Csaba az Origónak a Fidesz-KDNP első félévét értékelve. A Nézőpont Intézet…

A Fidesz-KDNP-kormányzás folytatása mellett foglaltak állást

17.07.21 15:00

Az utóbbi hét év nemzetpolitikája, a Fidesz-KDNP-kormányzás folytatása mellett foglaltak állást Kárpát-medencei vezető magyar pártpolitikusok a nemzetpolitikai fórumon.

Megvan kit jelöl a KDNP országgyűlési képviselőnek

17.07.17 16:07

Gaal Gergelyt jelöli a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) országos elnöksége országgyűlési képviselőnek a nemrég elhunyt Rubovszky György helyére - közölte a párt hétfőn az MTI-vel.

A(z) "KDNP" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
EPP Political Assembly 1-2 June 2015Political Assembly 2-3 March 2015Political Assembly 22-23 January 2015

Kapcsolódó témák

Politikus

Botka árulásnak tartja Molnár Zsolt politizálását

Az MSZP miniszterelnökjelöltje azt mondja, a kollaborációt és az árulást nem tűri. Azzal nem számolt, milyen mélyen érnek el a Fidesz csápjai az ellenzékbe.

Politikus

Összefog a Jobbik, az MSZP és az LMP?

A Jobbik, az MSZP és az LMP összefogását sürgetik értelmiségi körök Róna Péter közgazdász, az LMP programírójának vezetésével – értesült a Magyar Idők. A lehetséges együttműködésről meg is kezdődtek az informális egyeztetések,…

Közélet

EMNP-tüntetők várják Klaus Johannist Csíkszeredában

Tüntetést szervez kedden Csíkszeredában Klaus Johannis államfő látogatása idején az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP). Tőke Ervin, az alakulat ifjúsági szervezetének elnöke arra kérte a résztvevőket, vigyenek magukkal székely…

Nagyvilág

Örökség – Helmuth Kohl temetésének titkai

Jómagam azok közé tartozom, akik szerint Helmut Kohl államférfiúi teljesítménye elválaszthatatlan volt a keresztény hitétől.

 

Kategória ajánló