Kamat hírek

Gazdaság › Kamat

Erőre kapott a forint estére

17.05.25 15:50

Erősödött a forint a bankközi piacon a főbb nemzetközi devizákkal szemben csütörtök kora estére a reggeli szintekhez képest - írja az MTI.

Vége a kockázatmentes időknek

17.05.24 11:27

Az elmúlt négy évben elkényelmesedtek a befektetők, hiszen hiába csökkentek a kamatok, még a legóvatosabb bankbetétekkel, megtakarítási számlákkal és rövidtávú állampapír befektetésekkel is pozitív reálhozamot lehetett elérni.

Jó hír a hitellel rendelkezőknek: sokáig alacsonyak lehetnek a kamatok

17.05.23 14:12

A jegybanki alapkamat 2019-ig vagy akár tovább is a jelenlegi alacsony szinten maradhat - közölte Nagy Márton, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) alelnöke a Reuters hírügynökségnek adott interjúban, hangsúlyozva, hogy az inflációs várakozások az…

Döntött Matolcsy csapata: marad az alapkamat

17.05.22 18:04

Nem változtatott az alapkamat 0,90 százalékos szintjén a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa keddi ülésén, a kamatfolyosó sem változott.

100 milliárd értékben kötött üzleteket az MNB a hétfői aukción

17.05.22 17:10

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) hétfőn 6 és 12 hónapos futamidejű, úgynevezett "finomhangoló" devizaswap (kamatcsere) tendert tartott, amelyeken 100 milliárd forintért fogadott el banki ajánlatokat.

Nyugodt hét várható a gazdaságban

17.05.21 08:52

A piaci szereplők számára várhatóan kevés izgalmat okoz a hét. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) monetáris tanácsa rendes havi kamatdöntő ülését tartja, ez jelen esetben rutinmunkának tűnhet. A 0,9 százalékos alapkamatban nem lesz változás, és az MNB…

Lehullt a lepel az állampapírvásárlásról

17.05.15 08:22

Az Államadósság Kezelő Központ jelenti: az átlagnál jobban kamatozó papírok még mindig népszerűek. Nem csak a lakosság körében.

Remek negyedévet zárt az OTP

17.05.12 13:13

Erős negyedévet zárt az OTP Bank, a bevételek elsősorban az alacsony kamatok miatt mérséklődtek ugyan, de a kockázati költségek nagymértékű csökkenése segítette a jelentős nyereség kialakulását.

A(z) "Kamat" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
MNB műhelytanulmányok 2., 1993 56. oldalDAY-3-DINNER-HEADSHOTS-FORTE-PHOTOGRAPHY-CINEMA--28DAY-3-DINNER-HEADSHOTS-FORTE-PHOTOGRAPHY-CINEMA--2DAY-3-DINNER-HEADSHOTS-FORTE-PHOTOGRAPHY-CINEMA--30DAY-3-DINNER-HEADSHOTS-FORTE-PHOTOGRAPHY-CINEMA--29DAY-3-DINNER-HEADSHOTS-FORTE-PHOTOGRAPHY-CINEMA--3DAY-3-DINNER-HEADSHOTS-FORTE-PHOTOGRAPHY-CINEMA--32DAY-3-DINNER-HEADSHOTS-FORTE-PHOTOGRAPHY-CINEMA--33DAY-3-DINNER-HEADSHOTS-FORTE-PHOTOGRAPHY-CINEMA--37DAY-3-DINNER-HEADSHOTS-FORTE-PHOTOGRAPHY-CINEMA--36

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Fidelity: Már a volatilitás sem régi

A piacok higgadtan vették tudomásul, hogy a Fed úgy határozott, márciusban 25 bázisponttal növeli az USA-ban érvényes kamatlábakat. Ez talán nem is volt meglepő, hiszen az Egyesült Államok pénzügyi körülményei valóban lazábbak…

Gazdaság

Nem várható áremelés a magyar benzinkutakon

Tegnap Bécsben tartották a Kőolaj-exportáló Országok Szervezetének (OPEC) ülését, ahol fontos kérdésről döntöttek a résztvevők. Az ülést követően nagyot esett az olaj árfolyama, így nem várható áremelés a magyar benzinkutakon....

Gazdaság

Közbeszerzés nélkül újítja fel az MNB-alapítványok cége a Várkert Kaszinót

Hiába közpénzen hozták létre, a társaság nem köteles közbeszerzést kiírni a döntőbizottság szerint.

Gazdaság

Gyorsan vásároljunk be MTelekomból?

Mozgalmas napokon vannak túl a Magyar Telekom befektetői, miután az elmúlt hetekben több olyan hír is érkezett a céggel kapcsolatban, ami megmozgatta a részvény árfolyamát.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló