Jobbik hírek

Politikus › Jobbik

Mit keresett Vona Gábor a „titokzatos” balliberális klubban?

Tegnap 15:44

Semmi gond nincs azzal, ha egy baloldali-liberális véleményformálókból álló klub Vona Gábort látja vendégül egy vitaesten – nyilatkozta a Szeretem Magyarországot Klub (SZMK) több tagja is portálunknak. Noha a sajtót kizárják az életükből, mint ahogyan…

Bármennyire is tagadja, Habony Árpád még mindig közszereplő

Tegnap 14:24

Orbán tanácsadójának fájt, hogy a Jobbik lopós plakátjain szerepelt, de megint bukta a pert, amiben azzal érvelt, hogy nem közszereplő.

Gerő András nekiment Vonának

Tegnap 11:06

A balliberális értelmiség Vona Gábor meghívásával saját elveit is semmibe veszi. Gerő András történész szerint nem kellene leülni egy asztalhoz egy cigány- és zsidóellenes rasszizmust képviselő párt vezetőjével.

Simicska Lajos lehet a Jobbik főnöke

Tegnap 08:14

Főnöknek hívják a Jobbikban Simicska Lajost, akivel Szabó Gábor pártigazgató napi rendszerességgel seftel, egyeztet – írja keddi számában a Ripost, melynek újságírói azt állítják, több napot töltöttek a Jobbik kihelyezett siófoki frakcióülésén.

Kovács Béla megnézi az iratokat

Tegnap 06:30

Jövő héten hazaérkezik a Távol-Keletről Kovács Béla, a Jobbik kémkedéssel és költségvetési csalással gyanúsított EP-képviselője, és megtekinti a nyomozás iratait – mondta a Magyar Időknek a politikus védője, Szikinger István.

Árnyékra vetődve

17.09.19 22:21

A Parlament megszavazta a jobbikos javaslatot, hogy 12 évre emelkedjen a korrupciós bűncselekmények elévülési ideje.

A spekuláns és a brüsszeliták 70 millió bevándorlót hoznának Európába

17.09.19 12:29

– Soros György tervének egyik legfontosabb pontját, évi egymillió migráns befogadását a kormány a leghatározottabban elutasítja, és nem szeretné, ha Magyarország bevándorlóországgá válna – jelentette ki kedden Dömötör Csaba, a…

KGBéla most éppen Mongóliába menekült

17.09.19 06:19

Kovács Béla távollétében kezdődik meg ma az iratismertetés, mert a kémkedéssel és költségvetési csalással vádolt jobbikos európai képviselő a hírek szerint Mongóliában tartózkodik - tudta meg a Magyar Idők.

A(z) "Jobbik" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Már 9 ellenzéki párt támogatja az egészségügyi minimumelveket, de a Fidesz nem csatlakozott

Már 9 ellenzéki párt támogatja az egészségügyi minimum elveket, de a Fidesz nem csatlakozott az aláírókhoz. Sem a kormánynak, sem az ellenzéknek nem volt megoldási javaslata az egészségügy problémáira, muszáj volt legalább…

Politikus

Vona Gábor Győrben: a Jobbik megérett a kormányzásra - fotók

A pártelnök bemutatta a győri 2. választókerület országgyűlési-képviselőjelöltjét.

Politikus

Lendületben

Nyugdíjas pártot alapított Lévai Katalin, korábbi MSZP-s esélyegyenlőségi miniszter és EP-képviselő.

Ismert személy

A legmeglepőbb helyről kapott megrendelést Simicska Lajos

Hitvallást kellene tennie és felépíthetne egy pártot. Nem akárkitől, hanem az ellenzék megmondó emberétől, Schilling Árpád rendezőtől jött a megrendelés.

 

Kategória ajánló