Izland hírek

Ország › Izland

Náci aranykincsre bukkantak Izland partjainál

17.07.25 10:18

Náci aranykincsre bukkantak egy Izland partjainál a második világháború elején elsüllyedt német teherhajó gyomrában brit kincsvadászok - adta hírül a The Sun brit bulvárlap.

Botrány Veszprémben: szerződést szegett a kézilabdás sztár

17.07.24 18:11

Edzés előtt 15 perccel Aron Pálmarsson rövid üzenetben jelezte a csapat edzőjének, hogy nem kíván megjelenni az edzésen, helyette hazautazik Izlandra.

Náci aranykincset találtak a tengerben

17.07.24 05:58

Náci aranykincsre bukkantak egy Izland partjainál a második világháború elején elsüllyedt német teherhajó gyomrában brit kincsvadászok - adta hírül a The Sun brit bulvárlap.

Náci aranykincsre bukkantak egy elsüllyedt német teherhajóban

17.07.23 20:40

Náci aranykincsre bukkantak egy Izland partjainál a második világháború elején elsüllyedt német teherhajó gyomrában brit kincsvadászok.

Videó: nyitótánc válogatott sálban, tűzijáték – ilyen egy tökéletes szurkolói lagzi

17.06.18 15:26

István napra pontosan egy évvel ezelőtt Marseille-ben, a Magyarország–Izland (1–1) Eb-meccs előtt, a Nemzeti Sport Online élő Facebook-tudósításában kérte meg szerelme, Márti kezét. A pár az NSO-t az esküvőre is meghívta a nyírbátori református…

A(z) "Izland" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Reykjavík, IcelandSattSatt RestaurantIcelandair Hotel Reykjavik NaturaRack of Lambbeer1beer2beer3#akureyri #islandia #iceland#akureyri #islandia #iceland

Kapcsolódó témák

Sport

UEFA: Ángel Maria Villar lemondott alelnöki posztjáról

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) csütörtökön bejelentette, hogy lemondott alelnöki posztjáról Ángel Maria Villar, akit hazájában, Spanyolországban korrupció gyanújával letartóztattak. Később a sportág…

Ország

Pezsgő és vodka: nagy buli lehetett Gáspár Virág 15. szülinapján - fotó

Gáspár Virág egy fotóval hozta a világ tudomására, hogy betöltötte 15. születésnapját. A gyerekkorát kamerák között élő Virág fotóján a szülinapi torta mögött egy üveg pezsgő és két üveg vodka látható, reméljük, hogy az…

Ország

Bíróság mondta ki, hogy az idősebb nőknek is fontos a szex

Az Emberi Jogok Európai Bírósága szexuális diszkrimináció miatt bűnösnek talált három portugál bírót egy orvosi kártérítési ügyben, mert azt állították, hogy idősebb korban már nem olyan fontos a szex egy nőnek. 

Sport

Közlemény a Diósgyőr-szurkolóktól: a zárt kapus meccs miatt írtak az MLSZ-nek

A miskolci szurkolók nyílt levélben írtak a magyar szövetségnek. Nem értik, miért kell mindenkinek bűnhődnie.

 

Kategória ajánló