Iskolakezdés hírek

Közélet › Iskolakezdés

Komplex programmal segítik a diákokat az egészséges jövőkép kialakítására

17.09.23 00:24

A kormány prioritásként tekint az egészségtudatos, mozgásban gazdag életmód elterjesztésére, népszerűsítésére, és elkötelezett amellett, hogy minden gyermek sportoljon és egészségesen éljen, ezért a Bajnokok Útja Alapítvány…

Vizsgálat indult Srí Lankán a világ leghosszabb menyasszonyi uszálya ügyében

17.09.22 19:00

Vizsgálat indult Srí Lankán a világ leghosszabb, 3,2 kilométeres menyasszonyi uszálya ügyében, mivel felmerült, hogy sérültek az extravagáns esküvőre kirendelt iskolásgyerekek jogai.

Díszokleveleket osztottak az egyetem több évtizede végzett hallgatóinak

17.09.22 18:54

Szeged - A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi és Természettudományi és Informatikai Kara díszokleveleket osztott és köszöntötte a Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíjat elnyert hallgatókat szombat délelőtt a kar Auditórium Maximumában.

A tankönyvkiadás központosítására készül a román oktatási minisztérium

17.09.22 17:02

A könyvkiadók üzletelése helyett a tankönyvek szerzői közötti versengést akarja támogatni a román oktatási tárca - jelentette ki pénteki sajtóértekezletén Liviu Pop oktatási miniszter, aki megerősítette, hogy központosítani akarja a tankönyvkiadást.

Elege lett, kiosztotta az oktatási hivatalt egy magyar diáklány

17.09.21 17:33

Lesújtó véleménnyel van a magyar oktatásról egy vidéki iskolás. Emőke Facebookon foglalta össze, miért nem fogja a saját gyerekeit Magyarországon taníttatni. Fotó: MTI Utálom az egészet amit maguk művelnek! Gyerek vagyok, fél 6-kor kelek napi…

yoUDay: teltház lesz a Nagyerdei Stadionban

17.09.21 11:21

A belépőjegyek 85 százaléka már elkelt a Debreceni Egyetem tanévindító stadionshow-jára, ahol az intézmény hátrányos helyzetű gyerekeket is vendégül lát. Szeptember 27-én a könnyebb eljutáshoz a tömegközlekedést, a gyors bejutáshoz a…

Elindult a digitális tanév a Microsoftnál

17.09.20 14:56

103 tanár részvételével folytatódik az új tanévben a Microsoft Innovatív Pedagógus Programja, amelynek célja, hogy XXI. századi oktatási környezetet teremtsen tanárok és diákoknak.

A(z) "Iskolakezdés" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Boys' holding a girlSchool girl's teaching2016.11.18.  Országos szakmai nap a Városligeti Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában2016.11.18.  Országos szakmai nap a Városligeti Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában2016.11.18.  Országos szakmai nap a Városligeti Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában2016.11.18.  Országos szakmai nap a Városligeti Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában2016.11.18.  Országos szakmai nap a Városligeti Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában2016.11.18.  Országos szakmai nap a Városligeti Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában2016.11.18.  Országos szakmai nap a Városligeti Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában2016.11.18.  Országos szakmai nap a Városligeti Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában

Kapcsolódó témák

Közélet

Mexikóvárosban még mindig kutatnak a túlélők után

Kilencezer iskolából mindössze 103-ban folyik tanítás.

Ország

Videón az Udvarhelyre betévedt medve

Egy térfigyelő kamera, illetve egy autóból rögzített videó is bizonyítja, hogy Székelyudvarhely utcáin járt vasárnap hajnalban egy medve.

Közélet

Képzési központot épít Magyarországon a Mercedes-Benz gyár

8000 négyzetméteres képzési központ építése kezdődött meg Kecskeméten, elsősorban a duális képzésben résztvevő középiskolások és felsőoktatási hallgatók számára.

Esemény

Diákok gyűjtenek aláírást, hogy ne rövidítsék le a nyári szünetet

Nem akarják, hogy még jobban leterheljék a diákokat, ezért hivatalos aláírásgyűjtésbe kezd a Független Diákparlament a nyári szünet lerövidítése ellen.

 

Kategória ajánló