Invitel hírek

Top magyar cég › Invitel

Keresett az internet

Tegnap 05:07

Az Invitel kínálatában is megjelenik a Digitális Jólét Alapcsomag – jelentette be David Blunck, az Invitel csoport vezérigazgatója.

Már az Invitelnél is elérhető a kedvező árú netcsomag

17.08.22 12:45

A védjegy használatáról kedden írt alá megállapodást Budapesten Krahl Eszter, a Digitális Jólét Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója és David Blunck, az Invitel csoport vezérigazgatója.

Árulni kezdte a pécsi férfi a lyukat az utcán, egyből betömte az önkormányzat

17.07.27 16:48

Ez a lyuk eladó! - írta ki a lyukat négy hónapja kerülgető dühös állampolgár, a 444 megírta a sztorit, erre hirtelen betömték. De milyen fedéllel!

Nem rengette meg a tőzsdét a DIGI-Invitel üzlet

17.07.26 15:56

A Magyar Telekomnak nem jött jól a hír, hiszen a felvásárlással a DIGI bázisa már 1,2 milliósra dagad. A tőzsdei árfolyamokat azonban nem forgatta fel a felvásárlás.

Elbúcsúzhat a piacvezetőségtől tévés fronton a UPC

17.07.25 14:00

Ha a versenyhatóság jóváhagyja, hogy a DIGI felvásárolja az Invitel lakossági és kisvállalati üzletágát, a DIGI válik a legnagyobb magyarországi kábeles és műholdas műsorterjesztő céggé.

A Digi megvette az Invitel lakossági üzletágát

17.07.24 08:01

Az Invitel csoport jelenlegi tulajdonosa, a kínai China-CEE Fung eladta a társaság lakossági és kisvállalati üzletágát, a lépéssel jelentősen átrendeződhet a hazai vezetékes és tévépiac.

Nem trükköztek a cégek az internet áfájával

17.07.17 19:28

A januártól hatályos internetáfa-csökkentés (27-ről 18 százalékra) után februárban szabálytalanul, egyoldalúan emelt díjat a határozatlan idejű előfizetői szerződéseinél az Invitel, ezért tízmillió forintos bírságot kell fizetnie a Nemzeti Média- és Hírközlési…

A(z) "Invitel" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
SSSfoodplanner1SSSfoodplanner3SSSfoodplanner2SSSfoodplanner4'Invitel' stand - Tihany Cable Conference - Hungary 2012'Invitel' stand - Tihany Cable Conference - Hungary 2012telephoneInnoMax DíjKorean stationary just arrived today along with my brand new iPhone 4 :-DUngarische Telefonzelle (invitel)

Kapcsolódó témák

Top magyar cég

Vesztegetéssel vádolják a Digi csoport vezetőit Romániában

Több jelenlegi és volt vezetőségi tag is korrupciós ügybe keveredett, a Digi korábban már tagadott.

Közélet

Kétéves az NMHH Szélessáv.net oldala

Az NMHH internetmérő szolgáltatásán, a Szélessáv.net-en a beérkező sok, valós idejű adat alapján jól felrajzolható az ország tényleges szélessáv-ellátottsága.

Gazdaság

A kkv-szektor vásárlásai húzzák a hazai autóeladásokat

Bár a válság elmúltával a magánszemélyek is lassan visszatérnek a személygépkocsik piacára, a vállalati szektor, azon belül is a kis- és középvállalkozások (kkv) jelentik az újautó-piac motorját. A nagyvállalati,…

Gazdaság

Versenyképesség: a bérfelzárkóztatás mellett az innováció is szükséges

Béreket akkor lehet emelni, ha a mögött megemelkedett termelési érték is van. Hiszen a vállalkozás a saját profitjából egy darabig tudja finanszírozni a béremelést, de ha nem tud több termelési értéket létrehozni, akkor…

 

Kategória ajánló